NaslovnicaVijestiBonnuci i Alves iznijeli očekivanja pred finale Lige prvaka

Bonnuci i Alves iznijeli očekivanja pred finale Lige prvaka

Nogometaš Juventusa Leonardo Bonucci poručio je da je torinski tim sazrio i spreman osvojiti dugo čekani trofej Lige prvaka. Juventus je u revanšu polufinala Lige prvaka savladao Monaco 2:1 i ukupnim rezultatom 4: 1 otišao u finale, gdje će se u Cardiffu boriti za svoju treću titulu prvaka Europe, a prvu poslije 21 godine.

Lige prvaka

“Ostvarili smo veliki rezultat i ono što veliki klub mora raditi, da se bori za sva tri trofeja u sezoni. Napredovali smo u protekle dvije godine i Juventus nije više iznenađenje. Sazreli smo i svjesni smo svojih mogućnosti”, rekao je Bonucci za Mediaset.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Snažni štoper nije bio zadovoljan što je Juventus primio prvi gol u Ligi prvaka poslije šest utakmica.
“Ne smijemo primamo takve golove, igrač je u petercu bio neometan. Pogodak Monaca visio je u zraku u tih 10 minuta, previše smo im davali prostora. To ne smije se događa u Ligi prvaka, ali najvažnije je da idemo u Cardiff i uvjeren sam da ćemo kući donijeti trofej “.

Sa golom i asistencijom Mariju Mandžukiću tvorac sinoćnje pobjede bio je Dani Alves, čiji učinak je nevjerojatan kada se dodaju još dvije asistencije iz Monte Carla u prvom meču.

Barcelona nije htjela produljiti ugovor sa Alvesom, evo što Brazilac kaže na to

Conte uvjeren: Moji igrači zaslužuju naslov prvaka

Ko su najbrži nogometaši u Premier ligi?

Evo šta je Matić rekao o obećanju datom Biliću

“Najvažnije je da sam pomogao timu da slavi, nije bitno da li golom ili asistencijama. Nisam često strijelac, zato sam još sretniji, ali više volim da asistiram jer je tako više igrača sretno. Imamo životnu šansu u finalu, naporno smo radili i mislim da možemo slaviti u finalu “, poručio je Brazilac.

Juventus u finalu, koje se igra 3. lipnja u Cardiffu, igrati protiv Real Madrida, koji je večeras poražen od Atletica (1:2), ali zbog trijumfa na Santiago Bernabeu (3:0) se plasirao dalje.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!