NaslovnicaVijestiChristian Fuchs objasnio što su točno igrači Leicestera uradili da bi Ranieri...

Christian Fuchs objasnio što su točno igrači Leicestera uradili da bi Ranieri dobio otkaz

Christian Fuchs objasnio što su točno igrači Leicestera uradili da bi Ranieri dobio otkaz. Claudio Ranierijeva smjena prošlog mjeseca je bila jedan od najvećih šokova ove sezone do sada.

Christian Fuchs objasnio

Unatoč nesigurnošću koja ih je dovela pred zonu ispadanja, talijanski taktičar ih je vodio do prvog Premierligaškog naslova u povijesti i vrlo je dobro igrao u Ligi prvaka, gdje je završio kao prvi u svojoj skupini.

Međutim, pokazalo se da nema mjesta za sentimentalnost u nogometu, gdje su Lisice već sada svom bivšem menadžeru dali upute za izlaz iz kluba.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Od njegovog odlaska, Leicester je ipak popravio formu, pobjegli su iz zone ispadanja i prošli u četvrtfinale Lige prvaka nakon zapanjujućeg povratka protiv Seville.

Ovaj povratak u formi je doveo do optužbi tima koji nije ovako radio za Ranierija i gubitak vjere u njegove sposobnosti kao menadžera.

Nekoliko igrača je brzo odbilo ove optužbe, a popularni branič Christian Fuchs je bio jedan od najnovijih koji je to učinio.

Iako, za razliku od drugih, on se otvorio o tome što su igrači uradili da bi izgurali simpatično talijanskog stručnjaka sa stolice na King Power stadionu.

“Mi smo možda bili i previše motivirani, a htjeli smo samo pokazati zašto smo postali prvaci”, rekao je Fuchs za The Sun.

“Bilo je utakmica koje smo igrali sa višak poteza, htjeli smo da pokažemo što znamo.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Mi više nismo bili pragmatični, nenamjerno smo zanemarili osnove.”

“Nije bilo razgovora između klupskih šefova i igrača o otpuštanju Cladio Ranierija.”

“Ali bio sam siguran da će ljudi misliti da smo mi krivi. Tako da, nakon što je Claudio smijenjen, ja sam isključio svoj mobitel na sljedeća tri dana.”

30-godišnjak je zatim objasnio kako je bilo igračima nakon Ranierijeve smjene, navodeći da su igrači bili svjesni da će njihova dobra forma nakon toga biti glavni razlog za optuživanje igrača za smjenu trenera.

Luis Suarez imenovao igrača Real Madrida sa kojim bi volio igrati

“Kada smo prošlog mjeseca igrali protiv Liverpoola, mediji, navijači i sva javnost nas je smatrala negativcima. Svi su bili protiv nas.”

“Tako smo rekli sami sebi, ‘Pokažimo im’. Izašli smo i napravili dobru izjavu na način na koji smo igrali protiv Liverpoola.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!