NaslovnicaVijestiMiroslav Ćiro Blažević: Nekome bih j.... majku!

Miroslav Ćiro Blažević: Nekome bih j…. majku!

Imao je šta da kaže Miroslav Ćiro Blažević, nakon neuspjeha reprezentacija Bosne i Hercegovine i Hrvatske u pretposlednjem kolu kvalifikacija.

Ćiro

U danu poslije neuspjeha “zmajeva” i izgubljene nade da se dočepaju drugog mjesta, mnogi su kritizirali očajan teren na “Grbavici”, a među njima nije nekadašnji selektor BiH Miroslav Ćiro Blažević koji je u svom stilu “skicirao” pad domaćina.

Imali su nogometaši Bosne i Hercegovine u jednom trenutku okršaja sa Belgijom tri boda u džepu, poslije preokreta u nastavku su osam minuta prije kraja ponovno došli u situaciju da se bore za baraž, ali su s posljednjim zviždukom suca ostali bez grama nade.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Jadna je momčad koja je postigla tri gola protiv Belgije i na kraju ne pobijedi. I to se dogodilo mojoj Bosni i Hercegovini. Tužno je.”

Ne vidi iskusni nogometni vuk ništa sporno u porazu od “vragova” i napominje da je Bosna i Hercegovina SP prokockala mnogo prije te utakmice u Sarajevu.

Claude Makelele: On može postati poput Didiera Drogbe i Samuela Eto’oa

NEVJEROVATNO: Evo šta je Neymar zatražio od UEFA-e nakon što mu je Barca odbila isplatiti 26 miliona eura

“Znam šta bih ja uradio, nekome bih j…. majku”, rekao je Blažević u karakterističnom trenutku nadahnuća.

“Tada bi se sve pokrenulo sa mrtve tačke. Pustite me Belgije, protiv njih se ni Argentina sa Messijem ne bi naigrala, ne bi on bio od pomoći ni Bosni. A gdje smo bili protiv malog Cipra, smiješnih Grka. Nigdje! To je razlog zašto ova reprezentacija neće igrati u play-offu.

[su_cashout]

Da podsjetimo, Ćiro ništa manje oštar nije bio ni prema svojoj Hrvatskoj, točnije bivšem selektoru Čačiću, dan ranije kada su “kockasti” senzacionalno odigrali neriješeno protiv Finaca u Rijeci:

“Dajte budali avion i voziće ga!”, završio je u svom stilu popularni Ćiro.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!