NaslovnicaVijestiClaudio Bravo: Znao sam što radim

Claudio Bravo: Znao sam što radim

Claudio Bravo: Znao sam što radim

Vratar reprezentacije Čilea Claudio Bravo, junak s tri obranjena penala protiv Portugala, kaže da je spreman dočekao seriju jedanaesteraca i da mu je drago što mu je uspjela taktika za plasman u finale Kupa konfederacija.

znao sam

Čuvar mreže Manchester Cityja pročitao je Ricarda Quaresmu, Joaoa Moutinha i Nanija i omogućio svom timu da pobijedi sa 3:0 u seriji (0:0 u regularnom dijelu) i bori za trofej u Rusiji.

“Znao sam što moram raditi. Naravno da sam vrlo sretan što sam zaustavio europske prvake, veoma je važno što smo u finalu. Ovo nije samo šansa, već ozbiljan rad, moraš proučavati protivnika. Igrali smo mentalno dobro”, poručio je Bravo poslije utakmice.

Dani Alves otkrio zbog čega je izabrao Manchester City

Saznajte koliku platu traži Totti za nastavak karijere

Transfer glasine: PSG troši 250 miliona, Juventus dovodi golmana, dvojac Chelseaja u Španiji

Bravo iza sebe ima slabu sezonu u Manchester Cityju, često je bio na udaru kritika, posebno što je ove godine obranio samo tri udarca u engleskoj Premier ligi od ukupno 11 šuteva. Sada ima priliku da šampionima Južne Amerike u finalu donese još jedan trofej, protiv boljeg iz duela Njemačke i Meksika.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!