NaslovnicaVijestiDolberg će ostati u Ajaxu uprkos ponudama velikana

Dolberg će ostati u Ajaxu uprkos ponudama velikana

Jedan od najtalentiranijih napadača Europe Kasper Dolberg odlučio je ostati u Ajaxu unatoč brojnim pozivima bogatih klubova.

ostati

Ovaj 19-godišnji nogometaš iz Danske odličnim igrama privukao je pažnju Manchester Uniteda i Cityja, kao i Barcelone, ali je njegov agent Jens Stefensen odbacio mogućnost odlaska iz Amsterdama.

“Nismo dobili nijednu konkretnu ponudu, ali moram naglasiti da su zvali svi europski velikani. Ipak, njegove ambicije su ostati u Ajaxu još godinu dana”, rekao je Stefensen za Football transfers.

Arsene Wenger otkrio koja dva igrača Arsenala nisu na prodaju ovog ljeta

Jurgen Klopp obara rekord kluba: Dovodi novo pojačanje za 40 milijuna eura

Eden Hazard odgovorio na pitanje da li će preći u Real Madrid ovog ljeta

Utorak 6.6. – Listić dana

Dolberg je postigao 23 gola u tek završenoj sezoni, uključujući šest u Ligi Europe, gdje je u finalu poražen Ajax od Manchester Uniteda (2:0).

Prema podacima na Transfermarktu Dolberg vrijedi osam milijuna eura, ali su procjene daleko više, bar dva ili tri puta.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!