NaslovnicaVijestiEmil Forsberg na pragu potpisa za evropskog velikana

Emil Forsberg na pragu potpisa za evropskog velikana

Emil Forsberg na pragu potpisa za evropskog velikana! Najbolji i najzaslužniji igrač Leipziga, što su izborili plasman u Ligu prvaka, Emil Forsberg meta je evropskih velikana ovo ljeta. Svojim igrama i elegancijom na terenu, Danac je privukao mnogo pažnje na sebe, a najveći interes je pokazao AC Milan, a u Milanu bi Forberg i želio nastaviti karijeru.

Emil Forsberg na pragu potpisa za evropskog velikana

RB Leipzig je zbog svog odličnog finansijskog stanja u situaciji da ne mora prodavati svoje najbolje igrače, pogotovo ne sada kada im je UEFA dala zeleno svijetlo za nastup u grupnoj fazi Lige prvaka. Unatoč tome, Emil Forsberg, jedan od najboljih igrača RB Leipziga u prošloj sezoni ima namjeru da napusti klub, a izgleda da ga u tome neće ni spriječiti zov Lige prvaka, u kojoj se Leipzig takmiči a Milan ne. Veličina i ime kluba je izgleda presudno.

[su_live_koeficijenti]

AC Milan je naime za Forsberga ponudio oko 18 miliona eura, te se nadaju da će ta suma zadovoljiti čelnike Leipziga, a agent Forberga svim silama pokušava ubjediti čelnike kluba da puste njegovog štićenika da ima neometan razvoj karijere, jer ipak Milan je stepenica više.

>> Rusi nude Romi 70 miliona za dva igrača

“Ovom klubu je dao sve, ovdje je oborio nekoliko rekorda. Obojica smo razgovarali sa čelnicima kluba oko budućnosti i oko ambicija. Klub ga je kupio za 3 miliona eura, ima potpisan novi ugovor i ništa ih ne spriječava da dobro zarade na Emilu. Moraju ga pustiti da ode, on je spreman na iskorak u njegovoj karijeri inače moraju biti svjestni da mu mogu srušiti snove.” rekao je agent Forberga, Hasan Cetinkay.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!