NaslovnicaVijestiEverton potvrdio koji broj će na dresu nositi Wayne Rooney sljedeće sezone

Everton potvrdio koji broj će na dresu nositi Wayne Rooney sljedeće sezone

Everton potvrdio koji broj će na dresu nositi Wayne Rooney sljedeće sezone. Everton je potvrdio broj koji će Wayne Rooney nositi na dresu iduće sezone nakon što je prešao iz Manchester Uniteda.

Everton potvrdio

31-godišnjak je završio svoj povratak na Goodison Park, a nakon što je nosio dres broj 18 u svom prvom boravku na Goodison Parku, sada će nositi broj prvog tima.

Rooney će nositi broj 10 u sezoni 2017/18, kao što je klub predstavio na društvenim medijima.

Unitedov rekordni strijelac se pridružio momčadi Ronald Koemana i nakon što je osigurao transfer u Everton, United je objavio službenu izjavu koja uključuje riječi Jose Mourinha i Ed Woodwarda.

“Nije tajna da sam dugo bio fan Waynea, on je bio uzoran profesionalac tijekom svog vremena u klubu i ostat će u povijesnim knjigama dugi niz godina.”

Također pročitajte: Prvi intervju Romelu Lukakua kao igrača Manchester Uniteda: Belgijanac otkrio zašto je prešao na Old Trafford

“Nikada nije lako vidjeti jednog velikog igrača koji igra manje nogometa nego što bi htio i nisam mogao stajati na putu kada je zatražio povratak u Everton. Njegovo iskustvo, fokus i odlučnost će nam nedostajati i želim mu svako dobro u budućnosti”, dodao je Mourinho.

Ed Woodward je zatim rekao: “Wayne je bio fantastičan sluga Uniteda od trenutka kada je potpisao za nas kao izuzetno talentiran i eksplozivan tinejdžer prije nekih 13 sezone.”

“Tko može zaboraviti njegov hat-trick u debiju protiv Fenerbahcea, spektakularne makazice protiv Cityja i nebrojene pobjedničke nastupe u njegovo vrijeme, ali nakon mnogo rasprava, klub je odlučio prihvatiti njegov zahtjev da se ponovo pridruži timu svog djetinstva.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!