NaslovnicaVijestiEvo kako je Jose Mourinho opisao engleske klubove

Evo kako je Jose Mourinho opisao engleske klubove

Trener Manchester Uniteda Jose Morinjo vjeruje da su klubovi iz Engleske nivo ispod najjačeg, u koje je svrstao Real Madrid, Barcelonu i Bayern iz Münchena. Mourinho ne vjeruje da su nogometaši Uniteda, Manchester Cityja, Liverpoola, Chelseaja i Tottenhama sposobni da se upuste u borbu za trofej Lige prvaka ove sezone.

opisao engleske klubove

“Za Real, Barcelonu i Bayern Liga prvaka startuje od osmine finala, dok se engleski timovi trude “prežive” i prođu grupe. Spomenuta trojka bit će svježa u nokaut fazi.”, rekao je Mourinho nakon pobjede nad Baselom (3:0) na Old Traffordu.

[su_bonus]

Julian Nagelsmann: Volio bih trenirati taj klub jednog dana

Marco Asensio: Odbio sam ih kako bih potpisao za Real Madrid!

Portugalac je rekao da Real, Barcelona i Bayern samo “zagrijavaju” po grupama Lige prvaka.

“Engleski klubovi su drugi nivo, a to bih nazvao “hajde da se kvalificiramo” i pokažemo da možemo uraditi. Ako uspijemo, možemo uživati ​​protiv velikih timova.”, rekao je Mourinho i skinuo pritisak velikih očekivanja s skupocjenog svog tima.

Posljednji engleski klub koji je osvojio Ligu prvaka bio je Chelsea 2012. godine, kada je u finalu u Münchenu nakon boljeg izvođenja penala savladao Bayern sa 4:3 (1:1), te od tada svi engleski klubovi pružaju blijede partije u završnicama najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!