NaslovnicaVijestiEvo kako je Jose Mourinho opisao Nemanju Matića

Evo kako je Jose Mourinho opisao Nemanju Matića

Evo kako je Jose Mourinho opisao Nemanju Matića

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je da nije mislio da taj klub može dovesti srpskog nogometaša Nemanju Matića prije nego što se “dogodilo nešto posebno”.

dovesti

“Nisam želio da ga uznemiravam, nisam želio ni da uznemiravam Chelsea. Izgledalo je kao da se nešto događa jer mi je njegov menadžer rekao da možemo da ga imamo, samo da treba platiti”, kazao je Mourinho britanskim medijima.

[su_premierleague]

Srpski nogometaš je nedavno prešao iz Chelseaja u United za 40 milijuna funti.

Matić je imao zapaženu ulogu na debiju u Super kupu Europe, u kom je United poražen od Real Madrida, a u nedjelju je bio igrač utakmice u pobjedi nad West Hamom na Old Traffordu u prvom kolu Premiershipa.

Poznata kazna za Cristiana Ronalda zbog guranja suca na jučerašnjem El Clasicu

Antonio Conte: On je veliki gubitak za Chelsea!

Diego Costa se obrušio na upravu Chelseaja: Tretiraju me kao kriminalca

Mourinho i Matić su već surađivali dok je portugalski trener vodio Chelsea. On ga je tada i kupio od Benfice. Upitan zašto je Matić postao dostupan, Mourinho je rekao da ne zna što se događalo “iza zatvorenih vrata”.

“Jedina stvar koju znam jeste da sam ga doveo na Stamford Bridge jer sam mislio da je nogometaš s posebnim kvalitetama i uvijek sam mislio da je savršen igrač za nas. Imamo ga i vrlo smo sretni jer je on ono što je potrebno našem timu.”, rekao je Mourinho.

Nemanja Matić je treće pojačanje Uniteda u ljetnom prijelaznom roku, nakon Victora Lindelofa iz Benfice i Romelua Lukakua iz Evertona.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!