NaslovnicaVijestiEvo kako je Neymar obavijestio upravu Barçe da želi u PSG

Evo kako je Neymar obavijestio upravu Barçe da želi u PSG

Direktor Barçe, Albert Soler otkrio je za španjolske medije kako je jedan od njihovih najboljih nogometaša, Neymar otkrio upravi kluba da želi napustiti katalonski klub. Kako kaže Soler, Neymar je zvaničnicima kluba javio tek 19. srpnja da želi napustiti klub i prijeći u PSG.

neymar obavijestio

Albert Soler je rekao da on i predsjednik kluba, Josep Maria Bartomeu nisu ništa znali do 19. srpnja kada ih je Neymar WhatsApp porukom obavijestio da želi ići u PSG, dodaje da su pokušali promijeniti odluku Neymara, ali nisu uspjeli.

[su_cashout]

“Predsjednik i ja nismo znali ništa do tog dana, nismo dobili nikakve poruke ranije. Istina je da nas je 19. srpnja obavjestio porukom na WhatsAppu da želi u PSG”, rekao je Soler.

Šta se dešava u Londonu? Chelsea sprema optužnicu protiv Diega Coste

Wenger: Odbio nas je ali ćemo ga opet pokušati dovesti

“Dakle, nismo znali ništa u siječnju ili ožujku, nego tek u srpnju. Pokušali smo ga nagovoriti da promijeni mišljenje, no nismo uspjeli. Neymara je teško zamijeniti. Nije problem imati 222 milijuna eura, već to što nemamo više Neymara”, zaključio je Soler.

Podsjetimo, navijači Barçe na društvenim mrežama konstantno iskazuju nezadovoljstvo zbog kako oni smatraju, lošeg prijelaznog roka po katalonski klub koji na kraju nije uspio dovesti Coutinha koji je duže vrijema bio meta. Dybala i Di Maria su se također spominjali jedno vrijeme, ali nije došlo do transfera.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!