NaslovnicaVijestiEvo šta je Messi poručio Neymaru!

Evo šta je Messi poručio Neymaru!

Lionel Messi, zvijezda Barcelone i jedan od najboljih nogometaša u povijesti, poslao je poruku Brazilcu Neymaru, koji je pred transferom u PSG. Evo šta mu je Argentinac poručio…

poručio

25-godišnjak je u fokusu nogometne javnosti, otkako je nagovijestio da bi mogao da napusti Camp Nou, a nakon tuče sa suigračem Nelsonom Semedom na pripremama u Miamiju, poslije koje je Neymar odjurio sa treninga, dodatno su podgrijane spekulacije o sve izvijesnijem prelasku u Paris.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Nakon što je na sebe skrenuo pažnju sjajnim partijama u Santosu, tada 21-godišnji Neymar, privukao je interes Barcelone, sa kojom je potpisao petogodišnji ugovor.

Brazilac je ostavio značajan trag u katalonskom klubu, postigavši 105 golova u 186 nastupa za Blaugranu, a osvojio je dva naslova La Lige, 3 Copa del Reya, Ligu prvaka te Svjetsko klupsko prvenstvo 2015.

Koliko će novca zaraditi Neymarov otac ukoliko njegov sin ode u PSG?

Neymarov odlazak se približava: Zvijezda PSG-a prelazi u Barcelonu kao zamjena za Brazilca

U Parisu će ga sačekati sunarodnjak i kolega iz reprezentacije, nekadašnji suigrač u Barceloni, Dani Alves, koji je napustio Camp Nou, zbog nezadovoljstva tretmanom od strane kluba.

U poruci na Instagramu, Messi je poručio Neymaru sljedeće: “Bilo je veliko zadovoljstvo što sam proveo sve ove godine sa tobom, prijatelju moj, želim ti sve najbolje u novom poglavlju u tvom životu”.

Transfer Neymara će do nogu potući sve dosadašnje rekorde, pošto njegova izlazna klauzula iznosi nevjerovatnih 222 milijuna eura!

U Parisu će ga dočekati raširenih ruku, nadajući se da će ih odvesti do samog kraja u Ligi prvaka, te vratiti na tron u Ligue 1, sa kojeg ih je skinuo Monaco.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!