NaslovnicaVijestiGazzetta dello Sport: Italijanski velikan ponudio Simeoneu 50 miliona eura

Gazzetta dello Sport: Italijanski velikan ponudio Simeoneu 50 miliona eura

Italijanski velikan ponudio Simeoneu 50 miliona eura. Ovu vijest su objavili najveći italijanski i španski časopisi, Gazzetta i Marca. Posrnuli milanski div Inter  je pripremio čak 50 miliona eura za Diega Simeonea. Ugovor bi bio potpisan na pet godina.

 Italijanski velikan ponudio Simeoneu 50 miliona eura

O odlasku Simeona iz Madrida se priča već neko vrijeme, ali ukoliko se odluči da napusti špansku prijestolnicu, bilo bi veliko iznenađenje kada bi se preselio u Milano, jer bi tada za njegove usluge bili zainteresovani mnogi, atraktivniji klubovi. Ali ukoliko bi italijanski velikan ponudio Simeoneu 50 miliona eura, onda je sve moguće!

[su_bet365_live_koeficijenti]

Simeone je u svojoj karijeri nosio plavo-crni dres italijanskog velikana, i par puta je ranije već izjavio da ne bi imao ništa protiv da nekada sjedne na klupu Intera, ali zaista teško je očekivati da će se to dogoditi već ovo ljeto.

>> MARCELO LIPPI OTKRIO KOJI JE NAJBOLJI KLUB U EVROPI

Gazzetta još piše da su u Interu pripremljeni na plan B, koji je isto tako nerealan kao i plan A. Ukoliko ih Simeone odbije u Interu žele da dovedu trenera Chelsea Antonio Contea, koji u ovoj sezoni fantastično vodi svoju ekipu i na pragu je naslova u engleskoj Premier ligi. Teško da će se tako lako odreći Contea u Chelsea, isto kao i Simeona u Madridu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!