NaslovnicaVijestiGrozna vijest iz Amsterdama: Abdelhak Nouri nikad više neće biti kao prije

Grozna vijest iz Amsterdama: Abdelhak Nouri nikad više neće biti kao prije

Grozna vijest iz Amsterdama: Abdelhak Nouri nikad više neće biti kao prije! Mladog nogometaša Ajaxa, 20-godišnjeg Abdelhaka Nourija jednog od najboljih igrača Ajaxa u prošloj sezoni, danas su probudili iz umjetne kome. On je se srušio na prijateljskoj utakmici protiv Werdera, ali vijesti koje je amsterdamski klub dobio iz bolnice su zaista grozne.

Abdelhak Nouri nikad više neće biti kao prije

20-godišnjak koji je se srušiona prijateljskoj utakmici protiv Werdera te je doživio zastoj srca, imat će “ozbiljne i trajne moždane posljedice” javili su iz amsterdamskog kluba. Oni su ipak uspjeli spapsiti život mladom nogometašu uz pomoć defibrilatora te su ga žurno odvukli do najbliže bolnice, iz koje su danas javili da Nouri nažalost nikada više neće biti isti kao što je bio prije nesretnog dana kada se srušio na terenu.

>> FOTO: Evo kako će Paris SG izgledati sljedeće sezone

“U Ajaxu smo veoma ožalošćeni zbog trenutne situacije koja nije prijatna. Kod našeg igrača Appie Nourija je postavljena diagnoza ozbiljnih i trajnih moždanih povreda. Naše misli su sa njim i njegvoim najbližim.” napisali su na zvaničnom twitter profilu kluba.

[su_live_koeficijenti]

Javio se je i direktor Ajaxa, legendarni Edwin van Der Sar: “To je za nas najteža moguća vijest koju smo mogli dobiti. Veoma nam je žao zbog njega, njegovih roditelja, braće sestara i rodbine. Naše misli su sa njihovim mislima. To je nemoguće opisati, pretrpili smo veliki udarac kao klub. Dobili smo ogroman broj poruka za Abdelhaka za šta smo vam veoma zahvalni. On je bio veliki talenat i mnogo je obećavao ali zbog trenutne situacije nažalost nikada nećemo saznati kako daleko bi dogurao i šta bi se uspio napraviti u karijeri.”


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!