NaslovnicaVijestiJuan Mata poželio najsmješniju dobrodošlicu za Romelu Lukakua

Juan Mata poželio najsmješniju dobrodošlicu za Romelu Lukakua

Juan Mata poželio najsmješniju dobrodošlicu za Romelu Lukakua. Juan Mata je poželio jednu smiješnu i toplu dobrodošlicu Romelu Lukakuu u Manchester United.

Juan Mata poželio

Španjolski igrač se priprema za još jednu veliku sezonu na Old Traffordu i bit će uzbuđen nakon što su se već na početku predsezone pojavila neka nova lica.

Victor Lindelof je već tu nekoliko tjedna nakon što je završio svoj transfer u Manchester United iz Benfice u ranim fazama prijelaznog roka, a to je praćeno velikim pojačanjem iz Evertona, Romelu Lukakuom, koji je plaćen 75 milijuna funti.

[su_bonus]

Nema sumnje da će Lukaku od svojih novih suigrača imati mnogo poruka dobrodošlice, ali jedna od najzanimljivijih je ona od Juana Mate do sada, naravno Juan Mata je uvijek bio aktivan na društvenim mrežama, pa tako i ovog puta.

Mata je obukao kopačke Romelu Lukakua i napisao dobrodoščoci ma Twitteru: “Dobrodošao @RomeluLukaku9 aka najveće kopačke ikada.”

Također pročitajte: Prvi intervju Romelu Lukakua kao igrača Manchester Uniteda: Belgijanac otkrio zašto je prešao na Old Trafford

Naime, Romelu Lukaku, kako neki mediji navode nosi broj 48, što je zaista veliki broj, no kao što i sami vidite veliki je i Lukaku.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!