NaslovnicaVijestiJuventus - Real Madrid: očekivane postave

Juventus – Real Madrid: očekivane postave

Finale Lige prvaka između Juventusa i Reala u Cardiffu će staviti tačku na europsku nogometnu sezonu, a ovo su očekivane postave u najiščekivanijem meču sezone.

očekivane postave

Juventus i Real Madrid, dva najbolja tima Europe u ovoj sezoni, ukrstiće koplja u velikom finalu u Cardiffu, te ćemo sutra dobiti novog (starog) prvaka Starog kontinenta. Najbolja odbrana protiv najboljeg napada, Juve juri svoju treću krunu, dok će Real pokušati da podigne trofej čak 12. put.

Što se tiče kadrovske situacije, u “kraljevskom klubu” Gareth Bale i Dani Carvajal su se oporavili od ozljeda. Desni bek će vjerovatno početku utakmicu, s obzirom na njegovu izjavu da je “spreman 200%”.

Juventus v Real Madrid: Talijanski prvaci protiv španjolskih prvaka, povijesno finale Lige prvaka

Najboljih 11 igrača koji nikada nisu osvojili trofej Lige prvaka

Evo šta glavni sudac Felix Brych kaže o finalu Lige prvaka

Međutim, Isco, koji je u fenomenalnoj formi u poslednje vrijeme će dobiti prednost u odnosu na Balea. Ne bi bilo iznenađenje da Velšanin startuje od prve minute da domaćem travnjaku, ali po svim prilikama, a i navodnim zahtjevima Ronalda i pojedinih igrača Reala, Isco će zauzeti mjesto u prvih 11.

U timu Juventusa ne bi trebalo da bude iznenađenja, Khedira se vraća, a na klupi će ostati Cuadrado i Marchisio.

Ovo su očekivane postave:

očekivane postave

očekivane postave

KLADI SE NA FINALE
Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!