NaslovnicaVijestiKako je Van der Wiel izgubio 4 miliona dollara?

Kako je Van der Wiel izgubio 4 miliona dollara?

Kako je Van der Wiel izgubio 4 miliona dollara? Nizozemski reprezentativni desni bek i član turskog Fenerbahčea, Gregory van der Wiel nedavno je otkrio kako je u Turskoj bio meta prevare te kako su mu “lažni organizatori” velikih koncerta ukrali 4 miliona dollara.

Kako je Van der Wiel izgubio 4 miliona dollara

Nizozemac se je prošlo ljeto iz PSG-a preselio u turskog veliokana Ferebahčea. Iza njega je neuspješna sezona u kojoj se sakupio svega 11 nastupa u turskom prvenstvu. Da mu ne ide ni u privatnom životu otkrio je prošle sedmice, kada je govorio za turske medije. Rekao je da je izgubio više novca nego što je zaradio za jednu sezonu provedenu u Istanbulu.

Van der Wiel je u razgovoru za tursku televiziju Haber A, rekao kako je po dolasku u tursku stupio u kontakt sa domaćim biznismenom koji je trebao imati odlične veze u svijetu show bussinesa i koji je bio sposoban da organizuje velike muzičke i sportske spektakle.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Došao sam ovdje da igram nogomet ali i da uđem u poslovni svijet. Nažalost, upoznao sam osobu koja je imala loše namjere. Obećao mi je da može da dovede Justina Biebera i Floyda Mayweathera i na taj način me je ubjedio da uložim određenu svotu novca. U pregovorima koji su trajali četiri mjeseca, dotični biznismen je tražio sve više i više novca od mene. Na kraju sam izgubio 4,5 miliona dollara. Kada sam ga pitao šta je sa organizacijom, on je rekao da ako mu ne dam još 600 000 dollara da možeda zaboravi na novac, jer smo u Turskoj i tako stvari ovdje funkcionišu.” – rekao je Van der Wiel, koji će pravdu sada tražiti na sudu.

>> Transfer glasine: James u Manchesteru, Griezmann ostaje u Španiji, Iheanacho u Dortmundu

“Taj događaj je uticao i na moju karijeru” – dodao je Van der Wiel, koji je sada samo sjenka onog igrača koji je igrao u PSG-u, ali sada barem znamo zbog čega je takav.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!