NaslovnicaVijestiTransfer glasine: James u Manchesteru, Griezmann ostaje u Španiji, Iheanacho u Dortmundu

Transfer glasine: James u Manchesteru, Griezmann ostaje u Španiji, Iheanacho u Dortmundu

Transfer glasine: James u Manchesteru, Griezmann ostaje u Španiji, Iheanacho u Dortmundu! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Real Madrid će prihvatiti ponude u visini od 75 milijuna eura za Jamesa Rodriguesa, piše  španjolski list Marca. Unatoč tome što je James prošlo ljeto odbio da ode iz Madrida kako bi se borio za startno mjesto u sastavu Kraljeva, James ostaje samo opcija u rotaciji Zinedine Zidanea i zbog takve situacije već ovo ljeto želi da napusti klub.

>> Transfer ljeta: Luka Modrić u Londonu

Prvi u redu za njegov transfer stoji Manchester United. Jose Mourinho je želio dovesti James u Chelsea nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine, ali je tada za njegov potpis pobjedio Real Madrid. Sada je situacije drugačija i Mourinho bi mogao dobiti igrača kojeg je želio prije par godina.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Španjolski list Don Balon donosi vijest kako će se Real Madrid uključiti u utrku za potpisivanje mete Manchester Uniteda Antoine Griezmanna, ukoliko Gareth Bale napusti klub. Gareth Bale ima neizvjesnu budućnost na Santiago Bernabeuu, te je ranije izjavio da je spreman napustiti Madrid ukoliko stigne ponuda za njega iz Manchestera. Tako bi na kraju Griezmann moga ostati u Madridu ali u gradskom rivalu, a Baleu bi se konačno ispunila želja da zaigra na Old Traffordu.

>> Reprezentativac Brazila prelazi u Liverpool?

Kelechi Iheanacho mogao bi napustiti Manchester City ovo ljeto. Njegova budućnost je neizvjesna  nakon što je u City stigao brazilac Gabriel Jesus. Prvi u redu za njegov potpis stoje iz Borussije Dortmund, koji su prepoznali kvalitet u Iheanachu i ne bi iznenadilo kada bi se veliki klubovi za par sezona borili za potpis Nigerijca.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!