NaslovnicaVijestiKoliko košta Mourinhov dan u Manchesteru?

Koliko košta Mourinhov dan u Manchesteru?

Koliko košta Mourinhov boravak u Manchesteru? S obzirom da je smješten u jednom od najluksuznijih hotela u Manchesteru, poprilično mnogo.

košta

Jose Mourinho se po dolasku u United prošlog ljeta privremeno smjestio u luksuzni hotel Lowry u Manchesteru, ali toliko mu se dopao smještaj i takav stil života da je odlučio da mu to bude stalno prebivalište dok je među “Crvenim vragovima”.

Portugalskom stručnjaku cijena nije nikakav problem, a dan u ovom hotelu, u njegovom apartmanu, košta 816 funti ili 929 eura. S obzirom na dugoročni boravak, pretpostavlja se da Mourinho ima popust, u jednom od najvećih apartmana površine 90 kvadratnih metara.

Jose Mourinho doveo prvo pojačanje: U srijedu zvanična objava

Poznati čileanski novinar otkrio gdje će Alexis Sanchez igrati sljedeće sezone

Strateg velikana sa Old Trafforda odustao je tako od traženja vila ili velikih kuća za smještaj, jer u Manchesteru živi sam. Kada je prije godinu dana potpisao ugovor s Unitedom, u novi grad je došao bez supruge i djece. Njegova obitelj nije htjela ići iz Londona, jer se privikla na tamošnji život. Mourinho je, inače, u dva mandata vodio klub iz engleske prijestolnice, Chelsea, od 2004. do 2007. i od 2013. do 2015.

Mourinho je u svojoj provj sezoni na Old Trafford zauzeo tek šesto mjesto, no osvojio je trofej u EFL Kupu, te u Ligi Europe, tako da će United u narednoj sezoni nastupati u Ligi prvaka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!