NaslovnicaVijestiKontraverzni Mino Raiola dobio povjerenje još jedne zvijezde: Super agent ga prodaje...

Kontraverzni Mino Raiola dobio povjerenje još jedne zvijezde: Super agent ga prodaje u Barcelonu!

Kontraverzni Mino Raiola dobio povjerenje još jedne zvijezde: Super agent ga prodaje u Barcelonu! Kontraverzni Mino Raiola drži pod svojim nadzorom neke od najboljih i najskupljih nogometaša na svijetu. Lukaku, Pogba, Ibrahimović, Mikhtariyan… samo su od nekih kojima se o karijeri brine Raiola, a uskoro bi im se mogao i pridružitias Napolia, Lorenzo Insigne.

Kontraverzni Mino Raiola dobio povjerenje još jedne zvijezde

Agent koji je posao poznat po zastupanju Zlatana Ibrahimovića, polako ali sigurno uzima primat najmoćnim agentima i postaje jedna od najjačih osoba u svijetu fudbala. Ako je to do sada bio agent Ronalda, Jorge Mendes, Raiola je zadnjih godina, svojim transferima i trgovskim umjećem pretekao ovog Portugalca. I tu ne namjerava da stane. Lagano ali sigurno preuzima najatraktivnije nogometaše na tržištu, a nova žrtva Raiole mogao bi da bude Lorenzo Insigne, as Napolija.

>> Transfer glasine: Barcelona završava pregovore sa velikom zvijezdom, Benzema napušta Real, Dembele otkrio gdje želi nastaviti karijeru

Raiola je za rekordan transfer doveo Pogbu u United, prije njega potpisao je i Mikhtaryana, ove godine stigao je Lukaku, podigao je dosta prašine oko ugovora Donnarumme, a sada ponovo skreće pažnju na sebe. Ne samo da je prethodnih dana pod svoj krov uzeo i Marca Verrattija kojem se smješi transfer u Barcu, on bi mogao uskoro postati agent trenutno jednom od najvrućih italijanskih nogometaša, Lorenzo Insegneu. I ne samo to… Ovaj 26-godišnjak bi uz novog agenta mogao da dobije i novi klub.

[su_live_koeficijenti]

Ukoliko Neymar napusti Barcelonu, Raiola bi u paketu u Katalonski klub doveo dva italijana, Verrattija i Insignea. Verratti je velika želja Barce i jedini koji bi mogao naslijediti Xavija, a Insigne bi tu došao kao zamjena za Neymara. Da li će do transfera doći, ostaje da vidimo, a sve je moguće kada je u pitanju Raiola.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!