NaslovnicaVijestiRonaldo odgovorio kritičarima: Brojevi ne lažu!

Ronaldo odgovorio kritičarima: Brojevi ne lažu!

Ronaldo odgovorio kritičarima: Brojevi ne lažu! Ronaldo ne posustaje. Nakon fenomenalne sezone koju je krunisao sa trofejom Lige prvaka, Portugalac je i u narednoj sezoni najavio pohod na evropski i svjetski vrh. Prema njegovom mišljenju, vrijeme je da se kritičari sakriju u svoje rupe, jer više nemaju argumenata za kritiku.

Brojevi ne lažu

Španski, evropski i svjetski prvak! Cristiano Ronaldo je zajedno sa svojim saigračima osvojio tri najvažnije titule u sezoni a pri tome je igrao najvažniju ulogu u timu i bio je najzaslužniji što su Madriđani osvoji ta tri trofeja. U ovoj sezoni je opet pomjerao granice te je tako sinoć postao prvi igrač u historiji koji je postigao golove na tri finala Lige prvaka. Ukupno je u Ligi prvaka postigao nevjerovatnih 105 golova, a kako je rekao na početku karijere takakv broj nije mogao ni zamisliti.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Ovo je vrhunac moje karijere. Ali čini mi se da to govorim nakon završetka svake sezone. Nevjerovatno je sezonu završiti sa trofejom i sa rekordom. Presretan sam, iza mene je nevjerovatno finala za koje sam se dugo pripremao. Odluka da propustim neke utakmice je bila odlična, zadovoljan sam kako se je sve odvijalo i kako se je sve završilo. Prva smo ekipa kmoja je odbranila naslov, ja sam najbolji stijelac Lige prvaka a u finalu sam postigao dva gola. Bolje nije moglo.” – rekao je Portugalac koji je tokom ove sezoni pretrpio veliki broj kritika , posebno u vrijeme kada mu u sezoni nije najbolje išlo.

>> Antoine Griezmann potvrdio u kojem klubu će biti sljedeće sezone

“Ljudi me sada neće moći kritikovati, jer brojevi ne lažu. Odgovorio sam im svima na terenu. Oni koju su me kritikovali morat će se sakriti u svoje rupe.”

Ronaldo je također nahvalio trenera Zidanea, koji je na poluvremenu preporodio svoje igrače.

“Zidanov govor na poluvremenu je bio pozitivan i uticao je na nas. On vjeruje u nas. Jedan je od najboljih trenera koji me je trenirao u karijeri, nevjerovatan čovjek.” – rekao je Ronaldo za kraj.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!