NaslovnicaVijestiLeverkusen zadržao svoje čudo od djeteta

Leverkusen zadržao svoje čudo od djeteta

Leverkusen zadržao svoje čudo od djeteta! Bayerl iz Leverkusena potpisao je jučer dugogodišnji ugovor sa 18-godišnjom velikom nadom Leverskusena i Njemačke reprezentacije Kai Havertzom. On je za Leverkusen debitira još u prošloj sezoni u odigrao je ukupno 24 utakmice za prvi tim Apotekara.

Leverkusen zadržao svoje čudo od djeteta

Nakon katastrofalne sezone, jedne od najlošijih u zadnjih desetak godina, ekipa Leverkusena se bori sa konkurentima koji su pokazali interes za njihove najbolje igrače. Hakan Calhanoglu je na pragu potpisa za Milan te je pitanje vremena kada će ovu vijest potvrditi iz oba kluba. Pozitivna vijest za Apotekare je produženje ugovora najvećoj nadi Leverkusena Kai Havertzu.

>> Predviđali mu veliku karijeru, u dresu Engleske debitirao sa golom, a on razmišljao o samoubistvu

Kai Havertz je prošle godine debitira za Leverkusen te je tako postao najmlađi debitant u Bundesligi u historiji ovog kluba. Havertz je sa upravom Farmaceuta dogovorio petogodišnji ugovor sve do 2022. godine.

[su_live_koeficijenti]

“Kai posjeduje izvanredne sposobnosti i već danas je obdaren zrelošću sa kojom odskače od svojih vršnjaka. Tek je napunio 18 godina a ponaša se kao da ima 25. Pored toga odličan je tehničar, opasan je pred golom i odličan u igri sa glavom. Nakon odličnog početka profesionalne karijere, želimo njegovo razvijanje podići na veći nivo. Ima nevjerovatan potencijal koji će tek u narednim godinama doći do izraza.” rekao je za njemačke medije sportski direktor kluba Rudi Voller.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!