NaslovnicaVijestiLista za izbor "Golden Boy" nogometaša skraćena na svega tri kandidata, a...

Lista za izbor “Golden Boy” nogometaša skraćena na svega tri kandidata, a saznajte i koji su to

Lista za izbor “Golden Boy” nogometaša skraćena na svega tri kandidata, a saznajte i koji su to! Dobitnik nagrade “Zlatni dječak”bit će objavljen u ponedjeljak. Renomirani novinari širom Europe, sužili su izbor sa 24 nogometaša koliko ih je prvobitno bilo na listi, na svega tri nogometaša.

Lista za izbor

Igrač koji je prošle godine osvojio nagradu trenutno igra na posudbi u Swanseaju. Renato Sanches osvojio je nagradu prošle godine i pridružio se slavanom popisu igrača u tom izboru.

Dvadesetogodišnja portugalska mlada zvijezda i osvajač Europskog prvenstva sa Portugalom nije su uspio nametnuti u Bayernu, te je poslan na posudbu u Wales.

Wayne Rooney, Leo Messi, Sergio Aguero, Isco, Paul Pogba i Cesc Fabregas samo su neki od igrača koji su osvajali ovu nagradu zadnjih godina. Igrači koji su kasnije u karijeri mnogo napredovali i postali uspješni.

To ne možemo reći za Andersona, koji je 2008. godine osvojio nagradu, ali njegova se karijera nije razvijala na način koji su mnogi očekivali.

Jučer je izbor sa 24 nogometaša sužen na svega tri, a u njemu su se našli, igrači za koje smo i očekivali da će tu biti. Kylian Mbappe iz PSG-a, Ousmane Dembele iz Barcelone i Gabriel Jesus iz Manchester Cityja su tri igrača koja će se boriti za nagradu.

Mbappe, koji tek ima 18 godina, igra fenoenalno u PSG-u nakon što je prošle godine odigrao nevjerojatnu sezonu u Monacu. Tinejdžer iz PSG-a već ima osam nastupa za Francusku i vjerojatno će igrati na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji.

>> Transfer glasine: Andre Silva već napušta Milan, Real Madrid kupuje brazilskog tinejdžera za 50 miliona eura, Herrera na meti kluba iz Španije

U potrazi za zamjenom Neymara, Barcelona je tijekom ljeta potrošila preko 100 milijuna eura na Dembelea. Igrača koji ima tek 20 godina, Borussia Dortmund je u ljeto 2016. godine potpisala iz Rennesa za svega za 15 milijuna eura, a godinu dana kasnije su ga prodali za 90 miliona veći iznos. On je trenutno povrijeđen i upitno je da li će nastupiti na Svjetskom prvenstvu.

[su_no1forfootball]

Napadač Manchester Cityja Gabrijel Jesus bio je otkriće prošlogodišnje sezone u Premier ligi, nakon što je u klup stigao iz Palmeirasa u januaru 2017. Mlada brazilska zvijezda nastavila je sjajne partije iz prošle sezone te već ima šest postignutih pogodaka na svom kontu u svega sedam utakmica. On će ako ne bude povreda, predvoditi napada Brazila u Rusiji.

Marcus Rashford koji je završio kao drugoplasirani na prošlogodišnjem natjecanju, anije ušao u uži izbor kandidata ove godine.

Rashford koji također ima tek 19 godina, igra fantastično pod vodstvom Jose Mourinha, a s obzirom na njegove godine, moći će se takmičiti za ovu nagrade i naredne godine.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!