NaslovnicaVijestiMačka će predviđati rezultate Kupa Konfederacija!

Mačka će predviđati rezultate Kupa Konfederacija!

Na prošlim velikim natjecanjima rezultate su predviđale razne životinje, od kojih je najpoznatija hobotnica Paul, koja se proslavila nepogriješivim učinkom na SP 2010, u Južnoj Africi, a rezultate na predstojećem Kupu Konfederacija će predviđati – mačka!

mačka

Hobtnica Paul stekla je svjetsku slavu uspješno “predvidjevši” čak 8 rezultata na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. Paul je točno pogodio sve ishode utakmica njemačke reprezentacije kao i da će Španjolska pobijediti Nizozemsku u finalu Mundijala.

“Vidoviti” Paul je pobjednike utakmica birao tako što bi, birao između dvije ponuđene posude od pleksiglasa označene zastavama timova koji se sastaju, pa iz jedne uzimao hranu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Za prognoziranje rezultata na ovogodišnjem Kupu Konfederacija “zadužena” je mačka! Mačak Achilles će pokušati da nadmaši Paula, tako što će pred svaku utakmicu imati ispred sebe dva različita tanjura, a njegov izbor trebalo bi predvidjeti rezultat.

Kup konfederacija: Kamerun – Čile, analiza susreta

Jorge Mendes održao razgovor sa mogućim budućim klubom Cristiana Ronalda pred finale Lige prvaka

Raspored utakmica Premier lige za sezonu 2017/18

Pogledajte kakvu kaznu zahtijevaju navijači Milana za Donnarummu

Achillesa, bijelog mačora plavih očiju starog godinu i pol dana, predstavio je na konferenciji za novinare ruski nogometaš Aleksandr Kerzhakov.

Ermitage je dom oko 50 mačaka, koje žive u muzeju i love miševe.

Mačke žive u Ermitageu još od 18. stoljeća, kada ih je carica Katarina Velika postavila za čuvare slika u galeriji.

Kup Konfederacija počinje večeras kao uvod u Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Rusiji 2018. godine.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!