NaslovnicaVijestiPogledajte kakvu kaznu zahtijevaju navijači Milana za Donnarummu

Pogledajte kakvu kaznu zahtijevaju navijači Milana za Donnarummu

Pogledajte kakvu kaznu zahtijevaju navijači Milana za Donnarummu! Dugo vremena je vagao i na kraju je odlučio. Da li je to bila njegova odluka ili odluka njegovog agenta Mina Raiole, nije poznato, ali poznato je to da Donnarumma napušta Milan najkasnije iduće ljeto. Navijači Milana su ogorčeni ovim potezom te zahtijevaju rigoroznu “kaznu” za Donnarummu kojem ovi nije bilo prvi put da izigra neki klub, jer je ranije u karijeri slično uradio Interu.

Pogledajte kakvu kaznu zahtijevaju navijači Milana za Donnarummu

U Milanu su ovih dana sve oči uprte u Gigija Donnarummu. On je tema svih medijskih i kuloarskih priča, navijači su ogorčeni a uprava kluba će izgubiti fantastičnog golmana ali i veliki novac, jer Donnarumma ako ode ovo ljeto otići će za mali iznos a iduće ljeto čak i bez obeštećenja. Glavni kandidat za njegovo dovođenje spominje se Juventus, gdje bi Donnarumma mogao naslijediti još jednog Gigija, legendu Juventusa, Buffona.

[su_live_koeficijenti_v2]

U Milanu su ogorčeni postupkom mladog golmana te za njega zahtijevaju veliku “kaznu”. Vođa navijačke grupe Curva Sud, Giancarlo Capelli za dojučerašnjeg heroja navijača zahtijeva veliku kaznu.

>>Arjen Robben otkrio u koji klub će otići kada napusti Bayern

“Dogodio se je skandal. Milan je sve uradio da ga zadrži, ali im nije uspijelo. Zahtijevamo od kluba da on provede cijelu sezonu na klupi ili na tribini. Još više smo ljuti zbog toga što ćemo za njega sada morati pisati nove pjesme. Za njega koji je na derbiju protiv Juventusa ljubio grb Milana, pa kako može to da uradi.” rekao je vođa najjače i najuticajnije Milanove grupe. Još uvijek nije poznato gdje bi Donnarumma mogao nastaviti karijeru, ali najviše interesa za njega su pokazali Juventus, Real i PSG.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!