NaslovnicaVijestiManchester United blizu potpisivanja drugog velikog pojačanja ovog ljeta

Manchester United blizu potpisivanja drugog velikog pojačanja ovog ljeta

Manchester United blizu potpisivanja drugog velikog pojačanja ovog ljeta. Izvješća govore da je Jose Mourinho frustriran zbog nedostatka napredka kojeg je Manchester United napravio u prijelaznom roku.

Manchester United blizu

Prema pisanju Duncan Castlea, Mourinho je rekao Ed Woodwawrdu da želi što prije potpisati tri ili četiri igrača, ali do sada je stigao samo Victor Lindelof.

U nedelju počinje predsezona Crvenih đavola, pa je sasvim moguće da će momčad koja putuje imati samo jedno novo lice.

Manchester United je povezan sa mnoštvom imena, što nije baš iznenađenje, ali su se borili za Ivana Perišića i Nemanju Matića koji je igrao pod vodstvom Mourinha u Chelseaju.

[su_live_koeficijenti_v2]

No, klub bi mogao ubrzo objaviti novo pojačanje, a to bi bio Alvaro Morata iz Real Madrida.

Prema Neil Custisu iz The Suna, Alvaro Morata će vjerojatno uskoro preći u Manchester United, jer su klubovi napokon dogovorili cijenu.

Real je želio 80 milijuna funti, a Manchester United je nudio 60 milijuna. Prema Custisu, osvajači Lige prvaka su prihvatili žalbu Morate, koji je morao interveneriati oko cijene, kako bi što prije završio transfer u Manchester United.

Očekuje se da će Manchester United objaviti zamjenu za Ibrahimovića u četvrtak.

Također pročitajte: Na koji način je Wenger uvjerio Lacazettea da se pridruži Arsenalu?

 

MOrata je trenutno udaljen od svoje supruge, ali je spreman letjeti u Manchester na medicinske preglede.

Ako Španjolac potpiše u četvrtak, moći će se pridružiti svojim novim suigračima u nedelju prije nego što odlete u trening kamp u Los Angelesu.

Moratin otac i agen su održali sastanak jučer sa službenicima Real Madrida u pokušaju rješavanja budućnosti napadača.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!