NaslovnicaVijestiMarca: Mbappe rekao "da" Real Madridu

Marca: Mbappe rekao “da” Real Madridu

Marca: Mbappe rekao “da” Real Madridu! Nova meta galaktikosa u narednom prelaznom roku je zvijezda Monaca, Kylian Mbappe. Kako prenosi španska Marca, Mbappe je već rekao da ga zanima samo prelazak u Real Madrid. Na potezu je sada Monaco, koji će za Mbappea tražiti veliku svotu novca!

Mbappe rekao "da" Real Madridu

U Madridu su locirali novu metu, koja se trenutno razvija u Monacu. Ime mu je Kylian Mbappe. trenutno najtraženiji nogometaš na zemaljskoj kugli. Marca je danas objavila, da iz provjerenih izvora doznaju da je Mbappe zainteresovan za odlazak iz Monaca jedino ako potpiše za Real Madrid.

>> Gotovo je: John Terry ipak ostaje u Londonu

Njegov interes je veliki korak ka realizaciji transfera, ali se u svemu tome još pita i Monaco. U Kneževini za svog dragulja traže i sigurno ga neće pustiti ispod 100 miliona eura, ako ne i više. Nije isključena ni opcija da Manchester United ponudi veću količinu novca a u Unitedu se nadaju da Martial može nagovoriti Mbappea da ipak pristane na transfer u Manchester. U prošlosti su ova dva kluba surađivala i imaju prijateljske odnose, prije Martiala je u United iz Monaca prešao i Patrice Evra.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Marca još prenosi da u Madridu skautiraju cijelu ekipu Monaca, te da nije isključeno da se u paketu par igrača iz Monaca preseli u Madrid. Cijena od 100 miliona za Real ne bi bio veći problem, s obzirom da ostale Realove mete, Hazard, Griezmann i Dybala uopšte nisu na prodaju, a možda čak i koštaju više od Mbappea.

U Monacu trenutno imaju sezonu iz snova. Igraju polufinale Lige prvaka, na pragu su naslova u Francuskoj, a što se tiče finansija klub je u odličnom stanju i uopšte nemaju potrebu da prodaju igrače. Ali situacija sa Mbappeom je nešto drugačija, jer je on trenutno najtraženiji igrač na svijetu, oči javnosti su uprte u njega, o njemu se piše i govori , tako da njegov potpis je možda i stvar prestiža. Sve u svemu, ukoliko do transfera dođe, Mbappe bi mogao postati najskuplji nogometaš svih vremena.

 


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!