NaslovnicaVijestiMayweather ostao nepobjediv: Potvrdio je svoju 50 pobjedu i otišao u mirovinu

Mayweather ostao nepobjediv: Potvrdio je svoju 50 pobjedu i otišao u mirovinu

Mayweather ostao nepobjediv. Potvrdio je svoju 50 pobjedu i otišao u mirovinu. Floyd Mayweather pobijedio je Conor McGregora u Las Vegasu, gdje je potvrdio svoju 50 pobjedu i održao svoj nepobjedivi rekord.

Mayweather ostao nepobjediv

McGregor je bio otpisan i prije borbe, ali je Irac iznenadio mnoge svoje kritičare sa profesionalnim prikazom, gdje je uspio da izdrži 10 rundi.

Krenuo je žestoko, čineći niz udaraca na 40-godišnjaka i postižući nekoliko početnih bodova, čak je stavio i ruke iza leđa u jednom trenutku.

Kako je krenula prva runda, Mayweather je krenuo ofanzivno, ali se nije uspio povezati i Irac je bio taj koji je bio u prednosti kada je zvono zazvonilo.

[su_live_koeficijenti]

U drugom krugu, McGregor je nastavio svoj napad i lako se držao protiv neporaženog Mayweathera.

McGregor je dobio upozorenje u trećem krugu, jer je nezakonito udarao Mayweathera u glavu. Uprkos prekršajima, to je bio uglavnom kontrolirani profesionalni prikaz MMA borca.

U međuvremenu, Mayweather se trudio da zapečati svoj autoritet na natjecanju, primajući udarce u glavu i nije uspijevao utjecati na 29-godišnjeg protivnika.

No, Mayweather je poznat po strpljivosti i počeo se pronalaziti u petoj rundi. Gurajući Irca natrag, Mayweather je sletio nekoliko udaraca u tijelo, a njegov pritisak je počeo da se isplaćuje u šestoj rundi, kako se činilo da se Irac umara.

U sedmoj, konačno je počeo ozbiljno pritiskati McGregora, gurajući ga do konopaca i udarajući u lijevi kroše.

U osmoj rundi, Mayweather je zadržao pritisak, ali McGregor je ostao prkosan, gdje je napravio nekoliko udaraca.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

McGregor je gurnuo Mayweathera do konopaca početkom devete runde, ali Mayweather je sa jakom desnicom nanio veliki udarac i srušio McGregora. Sa Ircom koji je očigledno bio umoran, a noge su mu klecale, Mayweather se odlučio da završi ovaj meč, ali Irac je preživio tu rundu.

Također pročitajte: SLUŽBENO: Kylian Mbappe prešao u PSG

Međutim, u desetoj rundi, Amerikanac je dokrajčio McGregora, kada je glavni sudac i zaustavio borbu.

40-godišnjak je nakon meča rekao da je ovo bila njegova posljednja borba, prije nego što se zahvalio svom ‘plesnom’ partneru McGregoru.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!