NaslovnicaVijestiMbappe: Odbio sam ova dva velika kluba zbog PSG-a!

Mbappe: Odbio sam ova dva velika kluba zbog PSG-a!

Francusko “čudo od djeteta”, Kylian Mbappe (18), otkro je da novac nije glavni razlog zbog kojeg je preselio iz Monaca u PSG, u transferu vrijednom 160 milijuna eura. Mladi napadač je istaknuo da je odbacio ponude dva velika kluba, Real Madrida i Manchester Cityja, premda je imao dobre financijske ponude.

dva velika kluba

“Smatrao sam da u Realu možda neću dobiti priliku da redovno igram, a to mi je veoma bitno… Ako niste stalno na terenu, ne možete napredovati “, rekao je Mbappe.

[su_premierleague]

“Naravno, nitko iz Paris Saint-Germaina nije mi obećao da ću igrati od prve do posljednje minute, ali osjećam da ću ovdje imati više prostora.”

Jedan od najtalentiranijih nogometaša na svijetu rekao je da je čak bio i na razgovoru s Pepom Guardiolom, menadžerom Manchester Cityja.

Loša situacija u Munchenu: Lewandowski u sukobu sa Hoenessom?!

Florentino Perez: Doveo bih ga da je u vrijeme mog prvog mandata bio na ovom nivou!

“Guardiola je fantastičan trener koji živi za nogomet. Lijepo smo razgovarali, ali nisam prihvatio ponudu. Presudila je moja želja da igram za PSG. Također, ja sam Francuz i želio sam ostati u mojoj zemlji da nastavim karijeru”, rekao je Mbappe.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!