NaslovnicaVijestiMiralem Pjanić: Real Madrid ima slabosti

Miralem Pjanić: Real Madrid ima slabosti

Miralem Pjanić: Real Madrid ima slabosti! Reprezentativac Bosne i Hercegovine i jedan od najboljih igrača Juventusa u ovoj sezoni, Miralem Pjanić izjavio je za Uefinu oficijalnu web stranicu da Real Madrid kao ekipa ima mnogo slabosti te da u Juventusu znaju kako da ih oskoriste i dođu do naslova Lige prvaka.

Real Madrid ima slabosti

Miralem Pjanić je vrlo optimističan glede subotnje utakmice u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida. On je rekao da kraljevski klub ima mnogo slabosti i bez obzira što su favoriti u ovom finalu da ih Juventus može pobjediti ukoliko budu pokazali svoje pravo lice.

Sastav Juventusa zadnji puta je finale igrao 2015. godine, takođe protiv kluba iz Španije, Barcelone ali je tada katalonski div bio prejak protivnik za ekipu Allegrija. Sada, Pjanić smatra da je situacija mnogo drugačija, te da Stara dama može pobjediti kraljevski klub.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

 

“Oni imaju svoje slabosti, baš kao i bilo koji tim, pokušat ćemo ih napasti tamo gdje su najslabiji, a mi dobro znamo gdje je to. Kada dođete do finala protivnik je uvijek težak, jer da nemaju kvalitet ne bi ni bili u finalu. A Real Madrid iza sebe ima odličnu sezonu i još su branioci titule.” – rekao je vezni igrač Juventusa.

>> Zvanično: Luciano Spalleti napustio Romu

“Osvojili su titulu prošle godine, imaju igrače koji imaju mnogo iskustva u ovakvim utakmicama i neće biti nimalo lako suočiti se takvim timom i igračima. Pripremit ćemo se za ovu utakmicu najbolje što znamo. Biće to borba na cijelom terenu na svakoj poziciji, i mislim da će pobjediti tim koji bude imao bolji dan. Moramo biti smireni i skoncentrisani, imamo kvalitet baš kao što i oni imaju. Motivisani smo i želimo donijeti taj trofej u Torino.” rekao je Pjanić koji pod vodstvom Allegria igra sezonu života i jedan je od najboljih igrača na svojoj poziciji.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!