NaslovnicaVijestiMourinho poslao ponudu od 72 milijuna funti za Mbappea, evo što mu...

Mourinho poslao ponudu od 72 milijuna funti za Mbappea, evo što mu je Monaco odgovorio!

Mourinho poslao ponudu od 72 milijuna funti za Mbappea, evo što mu je Monaco odgovorio! Manchester Unitedu će Europska liga biti prioritet u odnosu na bitku prva četiri u Premier ligi, jer žele da se vrate u Ligu prvaka, a osvajanjem Europske lige će dobiti direktan plasman.

Mourinho poslao

Crveni vragovi su trenutno u bitci s Liverpoolom, Manchester Cityjem i Arsenalom za te četiri pozicije. Jose Mourinho želi da osvoji ovo natjecanje i direktno se plasira u Ligu prvaka, trenutno su na vrlo dobrom putu, nakon što su pobijedili Celtu u gostima sa 1-0.

“Znam da je ovo jedino natjecanje koje Manchester United nikada nije osvojio. Bilo bi sjajno zatvoriti krug i reći da smo klub koji je osvojio svako natjecanje u nogometnom svijetu”, izjavio je Mourinho.

“Razmišljajući o nama kao timu, mislim da bi to bilo dobro s obzirom na sve probleme koje smo imali ove sezone i naravno omogućivanje povratka u Ligu prvaka bi bilo veliko olakšanje, ali moramo odmarati igrače sljedećeg vikenda, vidjet ćemo što će biti.”

[su_bet365__1m_spectacular]

Mourinho je uspio uvjeriti Paula Pogbu da zamijeni nogomet Lige prvaka za United prošlog ljeta, a ako sada uspije da obezbjedi igranje u Ligi prvaka sljedeće sezone Mourinho bi mogao napraviti novi United.

Manchester United kojeg su se prije nekoliko godina svi timovi bojali, pa i oni najveći. Može li Mourinho vratiti tim sa Old Trafforda na staru slavu?

United želi Mbappea

Na Mourinhovom popisu želja za ljetni prijelazni rok našao se i Mbappe, koji zaista uživa u odličnoj formi u francuskom Monacu.

[su_euro_soccer_bonus]

Prema The Guardianu, United je poslao ponundu od 72 milijuna funti za 18-godišnjaka, ponudu koju je Monaco odbio. Nije teško razumjeti zašto je Mourinho bio spreman razbiti banku za napadača koji je postigao 24 gola u svim natjecanjima ove sezone i ovog tjedna je proglašen ‘nevjerojatnim’ od strane Juventusovog vratara Gianluigija Buffona.

Što je Monaco rekao Unitedu na njihovu ponudu?

Izvještaji iz Guardiana tvrde kako je Monaco izvjestio Uniteda da neće prodati Mbappea za manje od 100 milijuna funti, a vjeruje se da on ovog ljeta neće napustiti Stade Louis II.

Također pročitajte: Mourinho ima nešto specijalno u planu za Ibrahimovića ukoliko United osvoji Europsku ligu

Monaco vjeruje da će njegova cijena do 2018. godine porasti na 125 milijuna funti ako Mbappe nastavi da igra na ovom nivou i sljedeće sezone.

Nažalost za Mourinha, tinejdžer preferira Real Madrid kao svoju narednu destinaciju.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!