NaslovnicaVijestiMourinho pun komplimenata na račun Rashforda

Mourinho pun komplimenata na račun Rashforda

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho bio je pun komplimenata na račun Marcusa Rashforda poslije pobjede Uniteda nad Celtom u prvoj utakmici polufinala Lige Europe. Mladi napadač golom iz slobodnog udarca u 67. minutu obezbijedio je svom klubu prednost pred uzvrat na Old Traffordu.

komplimenata

Uzvrat koji će se igrati sljedećeg četvrtka na Old Traffordu trebalo bi da označi odlazak “vragova” u Stockholm u kojem bi ih vjerojatno čekao čuveni Ajax i borba za pehar, plus direktan plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. Naravno, osim ako se Celta ne pretvori u potpuno drugačiju ekipu u revanšu. Ili ako Lyon ne napravi čudo protiv Ajaxa (prvi meč 4:1).

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Rashford je 19-godišnje dijete koje je u ljubavi s nogometom. Nakon svakog treninga ostaje cijeli sat da vježba slobodne udarce i sada je sačekao priliku. Ima snažan mentalitet, stalno radi na sebi. Zreo je, godine to ne pokazuju, ali njegov kvalitet itekako”, bio je pun komplimenata Jose Mourinho odmah poslije meča na stadionu Balaidos.

Pričljivi portugalski stručnjak tako je dočekao svojih pet minuta i sada konačno hvali nekoga u svojoj kući, u svom timu. Ovog puta nije imao priliku da zamjeri bilo što sucima, protivničkim igračima, navijačima, treneru…

Ander Herrera: On bi trebao ostati u Manchester Unitedu i postati legenda kluba

Brilijantna reakcija Jose Mourinha nakon Rashfordovog gola iz slobodnog udarca protiv Celte Vigo

Zanimljivo je da u posljednje vrijeme svojim dobrim nastupima Rashford, koji je dijete Manchester Uniteda, stavlja u drugi plan skupo plaćenog Anthonyja Martiala.

“Rashford je igrao sa sitnom ozljedom, borio se i sa tim na pravi način. U finišu ga je zamijenio Martial, mislili smo da iskoristimo njegovu svježinu, jer je bilo mnogo prostora”, otkrio je Mourinho.

Inače, Marcus Rashford je postigao četiri gola u posljednjih mjesec dana.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!