NaslovnicaVijestiNa pomolu transfer iz Milana u Inter!

Na pomolu transfer iz Milana u Inter!

Prema pisanju italijanskih medija, na pomolu je transfer između gradskih rivala u Milanu, i to iz Milana u Inter.

transfer

Inter je spreman ponuditi 25 milijuna eura za nogometaša Milana Susa i omogućiti Španjolcu da promijenii svlačionicu na San Siru, prenosi Gazzetta dello Sport.

[su_cashout]

Prije toga, nerazzurri očekuju priljev novca od prodaje jednog od trojice Stevan Jovetić – Antonio Candreva – Marcelo Brozović kako bi se otvorilo mjesto za Susa, ali i izbjegli problemi oko financijskog fair-playa UEFA.

Postoji interesovanje za svu trojicu nogometaša, Chelsea je ozbiljan u namjeri da angažira Candrevu na zahtjev menadžera Antonija Contea, Brozović se nalazi na meti klubova iz Premijer lige, Jovetić turskih, a i posudbe su u optjecaju.

Milan je mnogo novca uložio ovog ljeta i mora se odrekne nekog igrača baš zbog pravila UEFA, a vjeruje se da bi to mogao biti upravo Suso.

Serie A – najava sezone 2017/18

Šta uraditi sa dresom izdajice Bonuccija? Nećete vjerovati šta su se sjetili navijači Juventusa

Jesús Joaquín Fernández Sáenz de la Torre, poznatiji kao Suso, karijeru je počeo u Liverpoolu, odakle je prešao u Milan, nakon posudbe Almeriji, a rossoneri su ga prošle godine poslali u posudbu na Genou.

Prelazak iz Milana u Inter i obrnuto nije senzacija u Italiji, a posljednji koji je zamijenio dres rivala bio je Antonio Cassano prije pet godina kada je stigao među nerazzurre.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!