NaslovnicaVijestiNapoli će zadržati Reinu u klubu!

Napoli će zadržati Reinu u klubu!

Vratar Napolija Pepe Reina ostaje u klubu još godinu dana, do isteka ugovora, priopćio je predsjednik kluba Aurelio de Laurentis. U završnici prošle sezone mediji su spekulirali da bi se Reina mogao vratiti u Englesku i da je za njega zainteresiran trener Newcastlea Rafael Benitez, s kojim je svojevremeno surađivao u Liverpoolu.

u klubu

Španjolskom vrataru ugovor s Napolijem ističe za 12 mjeseci, a uprava mu najvjerojatnije neće ponuditi novi.

[su_cashout]

“Reina ima ugovor na još godinu dana i želi ostati s nama, do kraja ugovora. Razgovarat ćemo s njim, ali moramo da mislimo na budućnost.”, rekao je De Laurentis, prenio je Omnisport.

On je dodao da će i defanzivac Fauzi Gulam ostati u klubu, unatoč tome što je za njega zainteresiran Liverpool.

Pepe odlazi u tursku Superligu nakon propalih pregovora sa PSG-om

Agent Wesleya Sneijdera potvrdio da Nizozemac odlazi u novi klub ovog ljeta

Nakon ove izjave Ancelottija Alexis Sanchez sve dalje od Bayerna

Jednom luđak uvijek luđak: Otkrijte zbog čega je Pepeu propao transfer u PSG

“Naravno, on je pod ugovorom, zašto bi otišao. Nijedan prvotimac neće otići, bit ćemo vrlo zauzeti u predstojećoj sezoni. Klub sada vrijedi najmanje milijardu eura. Nemam namjeru prodavati.”, rekao je De Laurentis.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!