NaslovnicaVijestiNećete vjerovati koga Sunderland želi dovesti: Moyes pokušava napraviti apsolutno smiješan ljetni...

Nećete vjerovati koga Sunderland želi dovesti: Moyes pokušava napraviti apsolutno smiješan ljetni transfer

Nećete vjerovati koga Sunderland želi dovesti. Moyes pokušava napraviti apsolutno smiješan ljetni transfer. Kakva jadna sezona je ovo bila za Sunderland. Poraz prošlog vikenda od 1-0 protiv Bournemoutha je značio da su Crne mačke ispale iz Premier lige sa četiri utakmice do kraja sezone.

Nećete vjerovati

Ono što najbolje sažima njihovu formu u 2017. godini je podatak da su od 4. veljače postigli samo dva gola, oba protiv West Hama.

Znate da ste u nevolji kada čak i Jermain Defoe ne može pronaći mrežu. Unatoč tome što je ispao u svojoj prvoj sezoni, menadžer David Moyes obećao je da će ostati i pomoći klubu da se obnovi u Championshipu.

Na pitanje u petak je li donio odluku o svojoj budućnosti na stadionu Svjetlosti, Moyes je odgovorio: “Ellis Short i odbor žele da ostanem.”

[su_bet365__1m_spectacular]

“Ne znam što mislite kada kažete ‘odluka’. Imam četverogodišnji ugovor, pa ne znam zašto govorite o ‘odlukama'”.

“Moramo raditi, moramo pronaći način kako ispraviti stvari. Pogledat ćemo i vidjeti što možemo učiniti.”

Velika promjena je potrebna u Sunderlandovoj ekipi ovog ljeta ako žele osigurati neposrednu promociju natrag u Premier ligu sljedeće sezone.

Ono što danas ne trebaju jesu izvješća koja sugeriraju kako će Defoe otići. On je njihov vrhunski strijelac ove sezone sa 14 ligaških golova, koji čine preko pola od ukupnog broja timskih golova.

Zamjena 34-godišnjaka će biti vrlo teška, ali prema izvješćima, Moyes pokušava napraviti apsolutno smiješan ljetni transfer.

[su_euro_soccer_bonus]

Turske novine Fotomac tvrde da se Sunderland raspitivao za potpisivanje Galatasarayevog Wesleya Sneijdera – ovo je zaista ozbiljno, ne šalimo se!

Galatasaray je rekao da su zainteresirani za Jeremain Lensa, koji je trenutno na pozajmici u Fenerbahceu, a Sunderland vjeruje da ga mogu iskoristiti kao dio pregovaranja za transfer Sneijdera.

Sigurno je reći da se to nikada neće dogoditi, jer zašto bi Sneijder, koji je osvojio Ligu prvaka želio igrati u Sunderlandu, koji je trenutno ispao iz Premier lige?

Također pročitajte: Monaco pronašao zamjenu za Mbappea: Vrijedi 100 milijuna, ali ga Monaco može dobiti za 20 milijuna eura

Kao što bi i očekivali, Galatasaray je navodno odbacio ideju zamjene svog veznjaka za Lensa. Oni su se vjerojatno smijali Moyesu u lice kada je to predložio.

Sneijder, koji sada ima 32 godine se možda približava sumračnoj godini karijere, ali on je još uvijek vrhunski igrač i dalek je put od njegovog igranja u nekoj osrednjoj momčadi.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!