NaslovnicaVijestiNEVJEROVATAN PODATAK: Real Madrid ruši sve rekorde

NEVJEROVATAN PODATAK: Real Madrid ruši sve rekorde

NEVJEROVATAN PODATAK: Real Madrid ruši sve rekorde! Fantastični pogodak Marka Asensija u četvrtom minutu revanš utakmice Super kupa Španije koji je odigran u srijedu je značio da su Galaktikosi sada postigili barem jedan pogodatk na zadnjih 68 utakmica. To je najduži niz u historiji bilo kojeg kluba iz pet najjačih svjetskih liga.

Real Madrid ruši sve rekorde

Trenutno nema nikoga ko može zaistabiti mašineriju Zinedine Zidane, Real Madrid – i takve ekipe nije bilo već neko vrijeme i vjerovatno je neće bit još neko vrijeme. Pobjednici prošlogodišnje Lige šampiona oborili su još jedan rekord  u drugoj utakmici španskog Super kupa protiv Barcelone u srijedu.

>> Način na koji je Ronaldo odabrao majku svojim blizancima će vas zgroziti

Fantastični pogodak Marka Asensija u četvrtom minutu  revanš utakmice Super kupa Španije koji je odigran u srijedu je značio da su Galaktikosi sada postigili barem jedan pogodatk na zadnjih 68 utakmica. To je najduži niz u historiji bilo kojeg kluba iz pet najjačih svjetskih liga.

Real Madrid je slavio ukupnim rezultatom 5-1, nakon što je Karim Benzema postigao drugi gol za svoju ekipu u revanš utakmici. Kako stvari stoje Real Madrid ove godine neće imati velikih problema u Španskoj ligi, a četa Zinedina Zidanea mogla bi i po treći put uzastopno osvojiti Ligu prvaka. Trenutno, nema ekipe koja im se može suprostaviti.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!