NaslovnicaVijestiNevjerovatan razlog zbog kojeg su odbili Victora Lindelofa iz Birminghama prije tri...

Nevjerovatan razlog zbog kojeg su odbili Victora Lindelofa iz Birminghama prije tri godine

Nevjerovatan razlog zbog kojeg su odbili Victora Lindelofa iz Birminghama prije tri godine! Victor Lindelof dobio je priliku da pokaže da zaslužuje mjesto u početnoj postavi Manchester Uniteda u srijedu navečer kada su izbacili Burton Albion u Liga kupu. Šveđanin se je nedavno pridružio Unitedu iz Benfice za oko 30 milijuna funti, ali ga je Jose Mourinho rijetko koristio u prvoj postavi u prošlim utakmicama.

Nevjerovatan razlog zbog kojeg su odbili Victora Lindelofa

 

Baš kao što je to učinio s Henrikhom Mkhitaryanom prošle godine, Mourinho isto tako ne želi baciti svog centralnog braniča u vatru odmah na početku njegove avanture u Unitedu. Iako su domaćini bez problema porazili Burton na Old Traffordu, Lindelof je u nekoliko trenutaka sugerirao da još nije spreman za akciju u Premier ligi.

23-godišnjak bio je nesiguran u posjedu u nekoliko navrata i protiv jačeg protivnika, njegove pogreške mogle bi skupo koštati United. Međutim, ispostavilo se da Mourinho nije prva osoba koja ima takvo mišljenje zbog Lindelofove trenutne spremnosti za Premier ligu.

>> Rio Ferdinand- nova zvijezda boksa?!

Bivši menadžer Birminghama Gary Rowett bio je gost u studio Sky Sporta, gdje je komentarisao utakmicu, te je u toku prijenosa rekao da je njegova ekipa odbila mogućnost da potpiše Lindelofa prije nekoliko godina. Rowett, sada menadžer Derbya, priznao je da je nakon konsultacija sa skautima kluba, odlučio da mladi odbrambeni igrač nije dovoljno oštra i jak da se nosi s težinom engleskog nogometa.

“Prije otprilike dvije ili tri godine, kada sam bio u Birminghamu, agent igrača nas je nazvao i rekao: ‘Pokušavamo prodati neke od naših mlađih igrača kako bi razvili svoju karijeru. Pogledali smo ga (Lindelofa) i pojedini skauti u klubu su odlučili da Lindelof  vjerojatno nije dovoljno jak da se nosi sa tempom u Premier ligi. Ali ironično je da je taj isti igrač nakon tri godine prešao u United za čak 30 miliona funti, pa čak mislim da smo možda i pogriješili pri procjeni.”

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!