NaslovnicaVijestiNeymar rekao čelnicima Barcelone koga bi volio za trenera sljedeće sezone

Neymar rekao čelnicima Barcelone koga bi volio za trenera sljedeće sezone

Neymar rekao čelnicima Barcelone koga bi volio za trenera sljedeće sezone. Luis Enrique bi još mogao otići iz Barcelone kao prvak ako mogne stići Real Madrida na vrhu La Lige.

Neymar rekao

Dva su kluba na samom vrhu sa 81 bodom, iako je ekipa Zinedine Zidanea favorit, sve dok imaju utakmicu manje.

Zizou očajnički želi titulu, jer zna da njegova klupa na Bernabeu ovisi o tome kako prođe ova utrka za naslov.

Ipak, za Enriquea, isho neće imati nikakvog utjecaja na njegovu budućnost, jer je već u ožujku priopćio da će ovo biti njegova zadnja sezona.

[su_bet365__1m_spectacular]

Popis potencijalnih nasljednika je dugačak. Ernesto Valverde iz Atletic Bilbaoa i Sevillin Jorge Sampaoli su imena koja su najviše povezana sa Blaugranom, dok kladionice nude još nekoliko prijedloga u svojoj ponudi kao što su Guillem Balague, Tim Sherwood i Neil Lennon.

Za sva velika imena na popisu, postoji velika mogućnost da će se Barca odlučiti za jednog neuspjelog heroja kluba.

Juan Carlos Unzue, trenutnog asistenta Enriquea, ali on ima menadžersko iskustvo iz svojih dana u Numanci i Racing Santanderu.

Čini se da će i on biti popularan izbor. Prema UOL Esporte, Neymar je već rekao tkoga on želi da bude menadžer Barcelone sljedeće sezone.

Često se čini da 25-godišnjak svoje poruke klupskim dužnosnicima šalje preko svog oca.

[su_euro_soccer_bonus]

Brazilac je istakao prednost Unzueua zbog činjenice da već zna igrače i može ponuditi neku potrebnu stabilnost ekipe.

Nastupi kluba u Ligi prvaka sugeriraju da je razdoblje europske dominacije Barcelone završeno, pa će sljedeće dvije sezone biti doba tranzicije.

Također pročitajte: Monaco pronašao zamjenu za Mbappea: Vrijedi 100 milijuna, ali ga Monaco može dobiti za 20 milijuna eura

Kao bivši vratar, Unzue može biti novi menadžer Barcelone, jer kada vas igrači nahvale i predlože onda je to vjerojatno gotovo, ali sačekat ćemo kraj sezone i vidjeti. Unzue bi vjerojatno mogao riješiti obrambene probleme katalonaca, ne bi se samo usmjerio na njihov nevjerojatni napadački trio.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!