NaslovnicaVijestiNikada nisam koristio doping

Nikada nisam koristio doping

Nikada nisam koristio doping! Legendarni brazilac kojeg su nedavno optužili da je u profesionalnoj karijeri koristio doping je podigao tužbu protiv njemačke televizije koja je uradila prilog o njemu. On tvrdi da nikada u karijeri nije koistio nedozvoljene supstace, te da su ga mnogo povrijedili.

Nikada nisam koristio doping

Njemačka nacionalna televizija ARD/WDR je objavila prilog odnosno dokumentarnu emisiju koja daje naznake na to da je nekadašnji brazilski reprezentativac i osvajač mundijala 2002. godine sa Brazilom, Roberto Carlos bio redovan posjetitelj doktora koji je optužen da je vrhunskim sportistima pomagao da koriste nedozvoljene supstance.

[su_bet365_live_koeficijenti]

ARD prenosi da se ime legendarnog brazilca nalazi u dosijeu koje je brazilska antidoping komisija predala tužiteljstvu u Sao Paolu. Roberto Carlos je brzo reagovao te je preko svog advokata podigao tužbu protiv njemačke državne televizije.

>> Kylian Mbappe otkrio da ima jedna stvar koju želi osvojiti više od Zlatne lopte

“Nikada u životu nisam koristio nedozvoljene supstance, jer su kako samo ime kaže nedzvoljene a ja sam bio profesionalac kroz čitavu karijeru. Nikada ne bi koristio nešto što bi mi omogućilo da imam “prednost” nad drugim igračima. Kroz čitavu karijeru zauzimao sam se za “čist” nogomet i svi koji me poznaju znaju da sam veliki protivnik dopinga i bilo kakvih pomagala koja su nedozvljena. Moj advokat već piše tužbu koju ću uskoro predatu i uvjeren sam da ćemo dobiti presudu kako bi dokazali javnosti da sam nevin.” – za kraj je rekao legendarni Brazilac koji je kroz karijeru najveći pečat ostavio u Real Madridu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!