NaslovnicaVijestiOtkrijte šta je rekao Jamie Carragher kada je Liverpool doveo Dejana Lovrena...

Otkrijte šta je rekao Jamie Carragher kada je Liverpool doveo Dejana Lovrena 2014. godine

Otkrijte šta je rekao Jamie Carragher kada je Liverpool doveo Dejana Lovrena 2014. godine! Dejan Lovren trenutno nije najomiljenija osoba u Liverpoolu. Odbrambeni igrač doživio je brojne kritike otkad je prešao za 20 milijuna funti iz Southamptona 2014. godine, a navijači Liverpoola imali su dovoljno razloga za takvo nešto.

Otkrijte šta je rekao Jamie Carragher

Lovrenova pogreška protiv Seville u srijedu bila je samo još jedna greška koja je dodana dugoj zbirci pogrešaka koje je Hrvat napravio za Liverpool i to nikome nije jasno zašto Jurgen Klopp nije uspio potpisati još jednog centralnog braniča ovog ljeta.

Klopp je pokušavao objasniti zašto Liverpool nije potpisao alternativu nakon što se Virgil van Dijk odlučio za ostanak u Southamptonu.

“Rekao sam, da je postojalo rješenje na tržištu, mi bi smo ga doveli, ali problem je u tome što nije bilo rješenja “, tvrdi Klopp.

Prije tri godine, kada je Lovren stigao, Carragher je dao izjavu o Lovrenu u kojoj predviđa kakvu će karijeru ostvariti na Anfieldu. Ne samo da je hvalio Lovrena, već je sugerirao i da može naslijediti kapitensku traku od Stevena Gerrarda.

“Centralni braniči su obično najbolji kapiteni”, rekao je Carragher.

>> Manchester City zaradio 800.000 eura od Barcelonine pobjede protiv Getafea

“Mislim da će se Lovren izboriti za mjesto u prvom timu te postati vrhunski igrač ako nastavi pružati igre koje je pružao u Southamptonu, a u narednih nekoliko godina kada Stevie odluči da se oprosti, bit će u dilemi kome predati kapitensku traku. Pogledate Lovrena on ima potencijal da napravi velike stvari u Liverpoolu, ima pobjednički stav i to je ono što Liverpool treba. On bi bio idealna zamjena za Gerrarda. ”

“Gledao sam ga na Anfieldu kada je Southampton gostovao i gledao sam ga i protiv Manchester Uniteda i bio je izvanredan u obje utakmice”, dodao je Carragher.

Kako stvari stoje, izgleda da je legenda kluba Carragher, gadno pogriješio u svojoj procjeni.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!