NaslovnicaVijestiPhilippe Coutinho odgovorio na glasine koje ga povezuju sa prelaskom u Barcelonu

Philippe Coutinho odgovorio na glasine koje ga povezuju sa prelaskom u Barcelonu

Philippe Coutinho odgovorio na glasine koje ga povezuju sa prelaskom u Barcelonu. Planovi Jurgena Kloppa tijekom ljeta, kao i opremanje svoje momčadi kako bi se nosio za zahtjevima europskom nogometa, mogli bi uključivati ovladavanje taktičkim planom koji uključuje Philippea Coutinha kao središnjeg veznog igrača.

Philippe Coutinho odgovorio

Brazilac je bio raspoređen u ulozi br. 8 protiv West Hama, postižući gol dva puta i registrirao je jednu asistenciju, gdje je Liverpool pobijedio sa 4-0.

Jamie Carragher je rekao da je Coutinho bio ‘brilijantan!’, dok je Jurgen Klopp inzistirao da Coutinho treba igrati na mjestu centralnog veznog igrača gdje može biti nevjerojatan.

“Uvijek je bilo jasno da Phil može igrati ovu poziciju, nema sumnje”, rekao je Klopp za Liverpoolov websajt. “Ako počne na krilu, vrlo često se nađe na ovoj poziciji.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Nikada nije bio krilo, on je uvijek neka vrsta plejmejkera.”

“Nije zanimljivo odakle dolazi, sve je o tome gdje treba biti u jednom trenutku. On mora biti u odlučujućem području na centru terena, mora biti u situacijama za šut.”

No, je li Klopp sposoban da to učini trajnim za Liveprool. U potpunosti ovisi o tome je li Coutinho zagrijan da ostane još koju sezonu na Anfieldu.

24-godišnjak je povezan sa prelaskom u Barcelonu. Prošlog je tjedna španjolski medij Sport otišao toliko daleko da kaže da je Coutinho pristao na uvjete Barce i da odlazi na Nou Camp.

Coutinho je reagirao na izvješća prije nedeljne pobjede u intervjuu za ESPN Brazil.

[su_euro_soccer_bonus]

Dobra vijest za navijače Liverpoola? Coutinho kaže da nije čuo za Barcinu namjeru. Loša vijest je da je ‘sretan’ što su zainteresovani za njega.

“Barcelona je jedna od najboljih ekipa na svijetu, do sada nisam dobio nikakve ponude, jer ako se nešto dogodi, to dolazi do mog menadžera, a ja moram samo biti fokusiran na teren”, izjavio je Brazilac za Liverpool Echo.

“Imam ugovor sa Liverpoolom, postoje još dvije utakmice do kraja sezone, imamo šanse da budemo u Ligi prvaka sljedeće sezone.”

Također pročitajte: Barcelona dovodi zvijezdu Chelseaja? Katalonci ga očajnički žele u svojim redovima, vjeruju da će im on riješiti sve probleme

“Moram se usredotočiti na nogomet, a te stvari će rješavati poslovni ljudi.”

“Sretan sam što znam da je veliki klub zainteresiran za mene, to je znak da dobro radim svoj posao. Liverpool je sjajan klub i moramo ga vratiti u Ligu prvaka.”

Jedno je pitanje postavljeno o mogućem prelasku u Barcelonu, a to je, gdje bi se uklopio Coutinho?

No, na temelju nedeljnih nastupa, bio bi izvrsna zamjena za Andres Iniestu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!