NaslovnicaVijestiPoznate kazne za incident na utakmici Lige Europe, predsjednik Lyona nezadovoljan

Poznate kazne za incident na utakmici Lige Europe, predsjednik Lyona nezadovoljan

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije najvjerojatnije će kazniti Lyon zbog nereda na stadionu uoči četvrtfinalne utakmice Lige Europa protiv Bešiktaša, a francuski klub je priopćio da je bio “žrtva” gostujućih huligana. Utakmica četvrtfinala Lige Europa između Lyona i Bešiktaša počela je sa 45 minuta zakašnjenja zbog sukoba navijača dva kluba i ulaska na teren. Predsjednik Lyona nezadovoljan odlukom UEFA-e koja je zabranila dolazak navijača Lyona u Istanbul.

predsjednik lyona

Navijači francuskog kluba su uletjeli na teren pošto su ih pristaše Bešiktaša gađale bakljama i petardama. Navijači oba kluba sukobili su se iu gradu. Zamjenik glasnogovornika Lyona priznao je da je francuski klub djelomično odgovoran za nerede, ali je dodao da su navijači Bešiktaša započeli sukobe.

“Kao organizatori nosimo dio odgovornosti, ali je očigledno da smo žrtva agresije, ne od navijača, već od turskih huligana”, rekao je Ponce na konferenciji za medije i dodao da je Uefa pokrenula disciplinski postupak.

>>Novi vlasnici Milana otkrili što im je cilj za naredni period

Šef osiguranja rekla je da je oko 50 turskih navijača nasilno ušlo na stadion, kao i da su oni odgovorni za nerede. Ona je dodala da je da su turski huligani s gornjeg dijela tribina bacali pirotehnička sredstva na donji dio, odakle su ljudi bili primorani da uđu na teren.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Pored 700 policajaca nismo bili u mogućnosti spriječiti ovu skupinu ljudi. Bili su odlučni i dobili su ono što su htjeli”, rekla je Saladinova. Ona je dodala da je policija tu skupinu navijača izbacila sa stadiona pošto ih je identificirala.

Utakmica između Lyona i Bešiktaša završena je pobjedom francuskog kluba od 2:1 poslije preokreta. Revanš će se igrati narednog četvrtka u Istanbulu, koji ima reputaciju jednog od najneprijateljskijih gradova u Europi za posjete navijača. Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas kazao je da je klub dobio zabranu voditi svoje navijače na revanš, a on je takvu odluku nazvao nepravednom i nelogičnom.

“Ne znam što bi bilo najbolje, da li možda da se igra pred praznim stadionom ili na neutralnom terenu?! Bilo bi vrlo opasno da ovaj tim ponovno bude izložen istim navijačima kao sinoć. Ne osjećamo se baš sigurnim.”, rekao je Aulas. Pozvao je UEFA-u da preuzme svoj dio odgovornosti i zatražio ozbiljne kazne za one koji su povrijedili navijače Lyona.

UEFA je ove nedjelje povećala mjere sigurnosti na utakmicama Lige prvaka i Lige Europa nakon napada na ekipu Borussije u Dortmundu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!