NaslovnicaVijestiPrva fotografija Bartre nakon terorističkog napada!

Prva fotografija Bartre nakon terorističkog napada!

Defanzivac Borussije iz Dortmunda, Marc Bartra odustvovat će sa terena mjesec dana, saopštili su iz Dortmundskog kluba. On je uspješno operisan u bolnici u Dortmundu i na sreću prošao je bez težih ozlijeda. Nedugo nakon operacije na Instagramu je osvanula fotografija Bartre.

Fotografija Bartre

Bartra je pogođen komadima stakla koji su se rasprskali po autobusu nakon tri jake eksplozije koje su pogodile autobus Dortmunda. Španac je hitno prevezen u bolnicu gdje su mu kostantovane ozlijede zgloba te je hitno operisan.

Odmah nakon operacije osvanula je fotografija Bartre na instagramu, te su mnogobrojni fanovi ovog nogometaša mogli odahnuti. Sa osmijehom na licu i dignutim palcem, dalo se je zaključiti da je na sreću sa Bartrom sve uredu.

On će se na teren vratiti za četiri sedmice, dok je trener Dortmunda Thomas Tuchel rekao da bi Bartra igrao već sada ukoliko bi mu to ljekari dozvoljavali.

“Vratit će se za četiri sedmice. Poznavajući njega on bi već sada želio igrati.” kazao je Tuchel.

>> U ARSENALU ŽELE DA DOVEDU REPREZENTATIVCA BIH!

Na konferenciji za novinare održanoj nakon utakmice sa Monacom, Tuchel je rekao da su on i njegov tim nezadovoljni odlukom UEFA-e da se susret odigra odmah dan nakon terorističkog napada.

[su_bet365_live_koeficijenti]
“Dobili smo SMS poruku da UEFA razmatra odluku u Nyonu, odluku koja se tiče nas direktno. Nećemo to nikada zaboraviti, veoma loše smo se osjećali.”

Par minuta nakon napada jedino pitanje koje su nam postavljali je bilo, “Jeste li spremni da igrate?” – kao da je neko bacio kriglu sa pivom na autobus, a ne bombu.

Dortmund se vraća u akciju ovog vikenda u Bundesligi, na utakmici sa Eintracht Frankfurtom.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!