NaslovnicaVijestiU Arsenalu žele da dovedu reprezentativca BiH!

U Arsenalu žele da dovedu reprezentativca BiH!

Popularni Topnici lagano slažu ekipu za iduću godinu. Bez obzira na to što je pozicija Wengera nesigurna, njegova želja je da reprezentativac BiH u Arsenalu provede ostatak svoje karijere.

Reprezentativac BiH u Arsenalu
Sead Kolašinac koji će u junu napuniti 24 godine već duže vrijeme je na radaru Arsenala, a ovogodišnje partije privukle su pažnju i mnogih drugih klubova, među kojima su Chelsea i Juventus.

Reprezentativac BiH je sposoban igrati na više pozicija na terenu, pored svoje primarne pozicije lijevog beka, Kolašinac se podjednako dobro snalazi u centru odbrane i na poziciji zadnjeg veznog. Upravo zbog njegove svestranosti, Wenger smatra da bi Kolašinac bio vrijedno pojačanje Londonskoj ekipi.

>> DIDIER DROGBA: UKOLIKO ŽELI POSTATI NAJBOLJI, ON MORA DOĆI U CHELSEA!

Kolašinac je bio uključen u osam golova ove sezone – dva puta više nego u prethodne četiri sezone zajedno – izborio se je za startera na lijevom beku i upisao je skoro 125 nastupa za klub od dolaska iz Stuttgarta 2011 godine.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Ugovor Kierana Gibbsa ističe na kraju naredne sezone i bez obzira na to što je Wenger isticao kako je važno zadržati Engleske igrače u klubu, ne bi iznenadilo da napusti klub ukoliko stigne odgovarajuća ponuda za njega.

Kolašincev agent Goran Stipić u kontaktu je sa više klubova ali sve je izglednije da će reprezentativac BiH u Arsenalu igrati narednu sezonu. Ostali lijevi bekovi koji su na radaru Arsenala su Celticov Kieran Tierney i Monacov Benjamin Mendy.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!