NaslovnicaVijestiSerge Aurier bi volio preći u Manchester United, ali postoji jedan problem

Serge Aurier bi volio preći u Manchester United, ali postoji jedan problem

Serge Aurier bi volio preći u Manchester United, ali postoji jedan problem. Dostupnost Sergea Auriera dovela je do bitke između Manchester Uniteda i Tottenhama za desnnog beka PSG-a.

Serge Aurier bi volio

Antonio Valencia je bio vrlo dobar za Manchester United i Kieran Trippier je vrijedna zamjena za Kyle Walkera u Spursima, ali i Jose Mourinho i Mauricio Pochettino gledaju 24-godišnjaka kao nadogradnju svojih trenutačnih opcija.

I osim problema izvan terena, lako je vidjeti zašto. Aurier je imenovan u momčad godine u Ligi 1 2013/14 i 2015/16, a već je dobio zvučnu potvrdu od Didier Drogbe, koji je igrao sa desnim bekom u Obali Bjelokosti.

“Serge nam je donio energiju i ravnotežu”, rekao je Drogba o Aurierovim nastupima na Svjetskom prvenstvu 2014. protiv Japana.

“On je najbolji desni bek u cijeloj Francuskoj. Mislim da će dobro igrati na sljedećoj razini, u Premier ligi.”

[su_no1forfootball]

Aurierov odlazak iz PSG-a je dogovoren u srpnju i od tada je PSG tražio novog igrača.

Prema ESPN-u, Spursi su se složili platiti 25 milijuna eura za internacionalca Obale Bjelokosti.

Također pročitajte: SLUŽBENO: Kylian Mbappe prešao u PSG

Ipak, Tottenham je poslao najveću ponudu, a PSG-a nije briga gdje će Aurier završiti samo da dobiju odgovarajuću ponudu za njega.

No, Pochettino je ovog ljeta doveo samo jednog igrača, tako da će dolazak igrača sa iskustvom u Ligi prvaka dobro doći Tottenhamovim navijačima.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!