NaslovnicaVijestiSerge Gnabry otkrio gdje nastavlja karijeru

Serge Gnabry otkrio gdje nastavlja karijeru

Serge Gnabry otkrio gdje nastavlja karijeru! Talentovani napadač Werdera iz Bremena, Serge Gnabry nakon samo jedne sezone provedene u Bremenu, odlučio je da napusti klub. On je odigrao odličnu sezonu, interes drugih klubova za njega postoji, a on je odlučio da iskoristi klauzulu u ugovoru koja mu omogućavada napusti klub nakon jedne godine i to za skromnih 8 miliona eura.

Serge Gnabry otkrio gdje nastavlja karijeru

Mladi njemački napadač Serge Gnabry odlično je iskoristio priliku koju su mu pružili u Werderu. On je u minuloj sezoni bio jedanod najboljih igrača kluba, postigao je 11 golova te je potvrdio talenat koji se povezuje sa njegovim imenom još iz vremena kada je igrao za londonski Arsenal. Upravo prošlog ljeta je iz Arsenala prešao u Werder a u ugovoru je imao klauzulu prema kojoj može nakon jedne sezone napustiti Werder i to za “skromnih” 8 miliona eura.

[su_bet365_live_koeficijenti]

On je već čelnicima kluba rekao da će iskoristiti klauzulu te da će je aktivirati jer želi karijeru nastaviti na većem nivou u klubu koji će se takmičiti u Ligi prvaka. Mediji u Njemačkoj Gnabrya povezuju sa perspektivnom i mladom ekipom Hoffenheima koja će u narednoj sezoni nastupati u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

>> Lewandowski osuo paljbu po saigračima iz Bayerna

“Werder je poseban klub, klub koji je vjerovao u mene kada niko nije. Ponudlili su mi priliku koju sam iskoristio i za to sam im zahvalan ali mislim da je najbolje za moju karijeru da napustim klub. Pokazao sam da mogu igrati na visokom nivou i vrijeme je da odem. Nikada neću zaboraviti podršku uprave, trenera, saigrača i navijača.”- rekao je Serge Gnabry koji se u zadnje vrijeme povezuje i sa minhenskim Bayernom.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Engleski trener koji je 27 godina radio u Chelseaju doživotno izbačen...

0
Gwyn Williams (76), čovjek s 27 godina iskustva na različitim pozicijama u Chelseaju, dobio je doživotnu zabranu treniranja, otkrio je The Athletic. Zabrana Williamsu...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!