NaslovnicaVijestiSjajan gest Dortmunda prema mladom nogometašu!

Sjajan gest Dortmunda prema mladom nogometašu!

Sjajan gest Dortmunda prema mladom nogometašu! 

Kada se spomene Borussia Dortmund jedna od prvih asocijacija je razvoj mladih nogometaša. Jedan od onih koji je od strane stručnog stožera bio viđen kao buduća zvijezda je bio Dario Scuderi (26 svibnja 1998. godine).

sjajan gest

On je prošle godine doživio tešku ozljedu koljena na utakmici Lige prvaka za mlade koja je značila da su vrlo male šanse da će profesionalno moći baviti ovim sportom.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Bila je to najgora ozljeda koju možete zamisliti. Manje-više je sve bilo pokidano, ligamenti, tetive, mišići, sve”, rekao je poslije operacije profesor Michael Strobel.

Dok se čeka da prođe proces rehabilitacije i da se donese konačna odluka o stanju njegovog koljena i šansama da ponovo bude na terenu Scuderi je odlučio da se posveti studijama.

Neymar poslao zanimljivu poruku sunarodnjaku Philippeu Coutinhu

Jurgen Klopp: Naša sljedeća ponuda za njega će iznositi 300 miliona eura!

A, za razliku od nekih klubova koji bi vrlo vjerojatno u ovoj situaciji vjerojatno raskinuli ugovor, Dortmund je pokazao zbog čega je jedan od najvećih na svijetu.

Priopćili su da će pokriti sve njegove troškove studiranja i da pomoći mladom desnom beku da uspije na fakultetu dok se sačeka s drugim procjenama.

Zaista sjajan gest “milijunaša”…

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!