NaslovnicaVijestiŠOK U MUNCHENU: Zvijezda Bayerna izvan terena nekoliko mjeseci

ŠOK U MUNCHENU: Zvijezda Bayerna izvan terena nekoliko mjeseci

ŠOK U MUNCHENU: Zvijezda Bayerna izvan terena nekoliko mjeseci! Njemački prvaci najavili su odbranu titule u Bundesligi te se nadaju da u Europi doguraju što dalje, ali će Ancelotti biti lišen usluga jednog od ključnih igrača čak do naredne godine.

Zvijezda Bayerna izvan terena nekoliko mjeseci

Prema izvješćima njemačkog Bilda, Manuel Neuer će sa terena odsustvovati nekoliko mjeseci nakon što je pretrpio vjerovatno lom noge. Povrijedio se je na treningu, ali iz Bayerna su ga poslali na daljnje liječničke preglede iako su se bojali da će odmah morati ići pod nož.

>> Ruud van Nistelrooy: Nevjerovatno u kakvog igrača je se on razvio!

Italijanski šef zasigurno će biti  lišen Neuerovih usluga za ligaški meč protiv Schalkea u utorak navečer. 31-godišnji vratar ponovo je povrijedio stopalo nakon što je u martu mjesecu pretrpio kratki prijelom na metatarsalu. Iako se vratio među stative nakon manje operacije, brže od očekivanog, izgleda da je upravo to razlog nove ozlijede Neuera.

Još jednom je povrijedio lijevu nogu i u Bayernu se probojavaju da bi to moglo preći u hroničnu ozlijedu. Ne samo da će propustiti Bundesligaški meč u utorak navečer, on bimogao bi i propustiti sve utakmice u grupi Lige prvaka, uključujući i mečeve protiv PSG-a i Celtica.

Dok njemačka izvješća ukazuju na prelom noge, u Bayernu se nadaju da će detaljni pregledi pokazati da nije u pitanju lom, te da će Neuer u kratkom periodu ponovo biti među stativama Bavaraca.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!