NaslovnicaVijestiSport: Coutinho rekao "da" Barceloni

Sport: Coutinho rekao “da” Barceloni

Sport: Coutinho rekao “da” Barceloni! Dok je u Madridu sve spremno za dolazak mlade zvijezde Monaca Kyliana Mbappea, u Barceloni još uvijek muku muče sa potencijalnim novim igračima. Jučer je ugledni sportski list Sport napisao da je Coutinho pristao na ugovor Barce, te da je potrebno da se još dva kluba dogovore oko obeštećenja.

Coutinho rekao "da" Barceloni

[su_bet365_live_koeficijenti]

Katalonski sportski list Sport, koji je dobro upućen u sva dešavanja oko Barcelone, objavio je vijest da je transfer Coutinha u Barcu samo pitanje vremena. Očigledno je da Barcelona uzvraća udarac Real Madridu, koji će kako stvari stoje dovesti Mbappea u španjolsku prijestolnicu. Sport piše, da je Barcelona sve dogovorila sa Coutinhom, te da bi on vrlo rado igrao u Barci, ali i da su pregovori sa Liverpoolom oko visine obeštećenja pri kraju.

>> Sanches napušta Bayern?

Da je Coutinho na radaru Barclone, nije nikakva novost. Već par godina se dovodi u vezu sa katraloncima, ali izgleda da će se transfer ipak desiti ovog ljeta. Visina obeštećenja koju traži Liverpool je ogromna i iznosi 90 miliona eura. Čelnici Liverpoola nemaju ništa protiv prodaje Coutinha, tako su isto prodali i Suareza, ali pitanje je da li se Jurgen Klopp slaže sa time. Coutinho je najbolji igrač Liverpoola i sa Firminom i Maneom čini trio koji bi od naredne sezone tek trebao da proigra.

Iz Barcelone još ništa oficijalno nisu potvrdili, javnosti su rekli da čekaju kraj sezone i da će tada više stvari biti poznato. Čak šta više, poznati katalonski novinar Guielmo Ballgue tvrdi da Barcelona uopšte ne želi Coutinha, te da su priču oko transfera izmislili njegovi agenti koji mu tako podižu cijenu na tržištu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!