NaslovnicaVijestiŠta se je desilo Garry Nevillu nakon što je rekao Fergusonu "j*bi...

Šta se je desilo Garry Nevillu nakon što je rekao Fergusonu “j*bi se”?

Šta se je desilo Garry Nevillu nakon što je rekao Fergusonu “j*bi se”? Kapiten Manchester United Gary Neville u karijeri je igrao samo za jedan  klub, a u mirovinu je otišao 2011 godine.  nakon što je upisao preko 400 nastupa u Premier ligi  pod vodstvom Sir Alex Fergusona. Bivši desni bek sada je cijenjena ličnost na Sky Sportsu nakon neuspjelog aganžmana u klubu iz La Lige, Valenciji. Neville je osvojio osam naslova Premier lige kao igrač, kao i tri FA kupa i dva trofeja Lige prvaka.

Šta se je desilo Garry Nevillu

Manchester United i Ferguson rastali su se 2013. godine, ali navijači se nadaju da će se dani slave vratiti pod vodstvom Jose Mourinha. Portugalski trener osvojio je Europa ligu i i liga kup Engleske u svojoj prvoj sezoni na Old Traffordu, a ove sezone je spreman upustiti se u borbu sa Manchester Cityem i Chelseajem za naslov prvaka Engleske.

Veliki škotski menadžer, poznat je po svojim anegdotama išokantnim pričama,a također je bio poznat po tome kako su svi njegovi igrači obavezno morali sušiti kosu nakon treninga ili utakmice.

>> Arsene Wenger uporedio Lacazettea sa legendarnim napadačem Arsenala

U izjavi koju je dao za Youtube kanal StrettyNewsTV, koji vodi navijač Manchester Uniteda, Neville je dugo govorio o svojoj karijeri na Old Traffordu. Upitao ga je o najvećoj svađi u kojoj je učestvovao sa Fergusonom a Neville je dao zanimljiv odgovor.

Neville je rekao da je znao da Ferguson mrzi kada ga bilo ko psuje i da je to strašna ideja, ali je ipak jednom tokom utakmice svom šefu rekao da “od*ebe”.

“Ferguson me je najviše naružio kposlije utakmice u Lilleu. Tada sam mu tokom utakmice rekao da “od*ebe” a on je to čuo “, rekao je Neville.” On je novčano kažnjen sa oduzimanjem jedne sedmične plate a nakon utakmice Ferguson mu je očitao lekciju o ponašanju, te kako kaže, to mu je teže palo nego novčana kazna.

“Ponovno sam to učinio dan poslije u njegovu uredu, kada je došlo do svađe oko toga, a onda sam dobio kaznu nakon koje sam se promjenio. Dvije sedmice sam proveo na klupi, a odigrali smo četiri utakmice.” kroz smijeh je rekao Neville.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

[/ess_

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!