NaslovnicaVijestiŠto je pisalo u pismu koje je pronađeno u blizini bombaškog napada...

Što je pisalo u pismu koje je pronađeno u blizini bombaškog napada na autobus Dortmunda

Što je pisalo u pismu koje je pronađeno u blizini bombaškog napada na autobus Dortmunda. Prva utakmica Borussije Dortmund u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Monaca je možda odigrana, ali smo počeli otkrivati nove informacije o ozbiljnom incidentu eksplozije bombe u utorak.

Što je pisalo

Tri bombe su zaustavile Dortmundov bus na putu do stadiona u utorak navečer, a Marc Bartra je povrijeđen u procesu, zbog čega je utakmica pomaknuta 24 sata kasnije.

No, stvari mogu biti i gore – mnogo gore.

Njemački novinar, Freddie Rockenhaus je od tada otkrio da su geleri od bombe ostali zabodeni u naslonima za glavu – nešto što je igračima Dortmunda rečeno samo nekoliko sati prije poraza od Monaca sa 3-2.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Marcel Schmelzer – mi je rekao da je to bila najniža točka u raspoloženju igrača, kada su čuli na konferenciji za novinare da su metalni geleri nađeni u naslonima za glavu”.

I još jedan podatak je također nastao.

Pismo je pronađeno na mjestu događaja, napisao ga je 25-godišnji Iračanin Abdul Baset al-O, optužen za bombaške napade.

Što je pisalo u pismu?

Prema Daily Mailu, u pismu upućenom njemačkoj kancelarki Angeli Merkel pisalo je da povuče svoje vojnike iz Sirije, rekavši: “Vaša Tornada još uvijek lete nad zemljom Halifata kako bi ubijali muslimane.”

Pismo je započeto sa riječima: “U ime Allaha, Milostivog i samilosnog.”

“Pronašli smo nekoliko pisama odgovornosti. Jedno od njih je sugeriralo mogući islamistički motiv. Još jedan zahtjev za povlačenje njemačke vojske u Siriji i zatvaranju američkog objekta na Ramsteinu”, rekla je Frauke Kohler glasnogovornica ureda saveznog tužitelja.

[su_euro_soccer_bonus]

“Trenutno imamo dva osumnjičenika iz islamskog miljea. Jedan od njih dvojice je uhićen”, dodala je.

Kohler je također rekla da su se tri pisma koja sadrže isti tekst nalaizla blizu mjesta događaja i u svim je traženo od Njemačke da povuče svoje zrakoplove iz Sirije i da se zatvori zrakoplovna baza.

Također pročitajte: Karijera Didier Drogbe je upravo dobila neobičan i zanimljiv preokret

Vjeruje se da u pismu piše da će ciljati druge “nevjernike glumce, pjevače, sportaše i sve istaknute figure u Njemačkoj”, te se pominje napad na pijacu u Berlinu u kojoj je stradalo 12 ljudi.

Stručnjak za terorističke napade Peter Neumann je za Bild rekao: “Tri identična pisma su pronađena na mjestu zločina. To se nikada prije nije dogodilo u islamističkim napadima.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!